In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Utvecklingssekreterare

Malmö stad Skåne

Arbetsuppgifter

I rollen som utvecklingssekreterare på kansli- och utvecklingsavdelningen arbetar du med kvalitets- och verksamhetsutveckling utifrån de behov som förvaltningen har. Vi söker nu två nya medarbetare som vill vara med i vårt fortsatta arbete. Inriktningen för dessa tjänster kommer främst att vara systematiskt kvalitetsarbete. Utvecklingssekreteraren fungerar som ett stöd till avdelningschefen och tillsammans med övriga medarbetare på avdelningen är du ett stöd till direktören och verksamheterna. I arbetet ingår att systematiskt och fortlöpande utveckla och säkra kvaliteten i verksamheterna inom olika administrativa områden. Genom ditt arbete bidrar du till värdeskapande förändringsarbete samt god kvalitet och därigenom skapas nytta för dem som verksamheten är till för. I tjänsterna ingår också utredningsuppdrag, att ta fram beslutsunderlag och att skriva ärenden samt andra administrativa uppdrag. Du leder och genomför även olika typer av uppdrag från förvaltningsledningen. Det kan även bli aktuellt att leda och driva olika typer av projekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning motsvarande minst 180 högskolepoäng inom samhällsvetenskap, humaniora, förvaltningskunskap eller motsvarande utbildning. Du har tidigare dokumenterad erfarenhet av liknande arbete inom kommunal eller statlig förvaltning. Du uttrycker dig väl i svenska såväl i tal som skrift. Vidare har du även goda kunskaper i Officepaketet. Då du till stor del kommer att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete är det meritende med utbildning inom detta. Det är ett plus om du tidigare har arbetat med projektledning och att du även har utbildning inom detta område.

För att lyckas i uppdraget är du naturligt lyhörd och har god förståelse för verksamheternas behov. Samtidigt är du duktig på att sälja in nyttan av ditt arbete och har förmågan att engagera och entusiasmera medarbetare på samtliga nivåer. Du är bra på att bibehålla och skapa nya kontakter och relationer samt gillar att samarbeta för att nå bästa resultat i arbetet. I ditt arbete är du strukturerad och du sätter tydliga prioriteringar och mål. I grunden trivs du i rörelsen av utveckling och förbättring och tänker både effektivitet och långsiktighet. Då du till stor del kommer att arbeta självständigt är det även viktigt att du har förmåga att ta egna initiativ och driva arbetet framåt. Du uttrycker dig på ett enkelt och tydligt sätt med fokus på målgruppen. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av och gillar att tala inför andra.

Om arbetsplatsen

Kansli- och utvecklingsavdelningens uppdrag är att stödja nämnd, förvaltningsledning och verksamheten. Detta gör vi genom att samordna, leda, styra, omvärldsbevaka och följa upp förvaltningens administrativa arbete samt genom kompetensutveckling.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid eller önskad tjänstgöringsgrad
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Källa:

72 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten