In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Toyota söker Fältsupport & Specialist Försäkring

Maxkompetens Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Som Fältsupport & Specialist har du ansvar för att supportera våra regionchefer/återförsäljare med fokus på marknadsmaterial, kund- och återförförsäljarfrågor avseende produkt, villkor m.m. Du driver självständigt projekt som förbättrar vår support/tillgänglighet/information, detta både internt och externt. Du är också spindeln i nätet när det gäller konferenser, utbildningar och stöd internt.

Du har ansvar för både internt och externt material, såsom trycksaker, utbildningsmaterial m.m.

Du deltar i återförsäljarkonferenser, är delaktig vid produktlanseringar och andra event.

I rollen ingår det även att bevaka marknaden och genom detta arbete utveckla Toyota och Lexus försäkringsaffär i Sverige. Även sammanställa viss statistik och inhämta information från externa parter som är relevant i vårt arbete.

Din utgångspunkt kommer vara i Toyota och Lexus nyrenoverade lokaler strax utanför Stockholm men ibland sker resor till våra återförsäljare ute i landet.
Du skall även kunna tänka dig att ta dig an rollen som vikarie för våra regionchefer i de situationer det kan tänkas vara önskvärt, vilket kan innebära resor och övernattningar i tjänsten.

Din profil
Utbildning/bakgrund

Vi ser gärna att du har akademisk examen, men det är inget krav. Du kan även genom erfarenhet och kompletterade utbildning skaffat dig relevanta kunskaper.
Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med försäkringsprodukter, du har t ex arbetat i kundtjänst, varit produktansvarig eller skadereglerare hos ett försäkringsbolag tidigare. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och du tycker det är roligt att skriva t ex broschyrer.
Du är en van användare av Microsoft Office-paketet och främst i excell. Har du arbetat i Access är det ett plus. Vidare är körkort ett krav.

Personliga egenskaper

För att trivas och passa in i rollen är du en lagspelare som inte är rädd att ta initiativ och utmana verksamheten på ett positivt sätt. Du är en självgående, lojal, lösningsorienterad och handlingsinriktad person som arbetar bra med andra människor
Vidare har du lätt för att förstå och tillämpa affärsmässiga principer. Du gillar att skapa och underhålla relationer och du förstår värdet av nöjda kunder.
Har du dessutom ett intresse för bilar och motorförsäkringar har vi en perfekt matchning!

Sista ansökningsdag
Arbetstiderna är måndag- fredag, 40 timmar per vecka.
Tillsvidare
Är det dig vi söker? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med urvalet, och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Källa:

242 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten