In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Vi söker en driven och målinriktad Produktspecialist för restaurangutrustning - Vikariat

Menigo Göteborg

Merchandising, Produktspecialist Broadline

Din roll

Du blir en viktig del av Menigos produktscpecialistkår. Vår vision är att skapa den bästa säljorganisationen som driver och utvecklar affären tillsammans med våra restaurang- och storkökskunder. Med engagemang och uthållighet skapar vi vår gemensamma framtid genom att utveckla arbetssätt, sortiment och prisbild i partnerskap med våra kunder och leverantörer.

Som produktspecialist hos oss arbetar du med våra privata kunder och ansvarar för att utveckla och bearbeta vårt erbjudande inom framförallt Restaurangutrustning till både potentiella och befintliga kunder. Du arbetar tillsammans med Distriktssäljarna inom ditt ansvarsområde och har ett nära samarbete med övriga Produktspecialister inom teamet. Till din hjälp har du även produktspecialiserade innesäljare och kategoriansvariga samt även stödfunktioner som t.ex. marknad, inköpsadministration och avrop.

Som produktspecialist ansvarar du för att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer och lönsam försäljning inom kategorin. Du arbetar även för att höja kunskapen internt och fungera som stöd och rådgivare till våra säljorganisationer. Ditt dagliga arbete är det som stärker vår affär och ökar förutsättningarna för att få Restaurangutrustning till en självklar kategori i vårt helhetserbjudande för att möta vår vision att förenkla våra kunders vardag.

Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att planera och genomföra kundbesök för att underhålla våra kundrelationer. Du kommer även att arbeta med prospektbearbetning och rådgivning för att nå uppsatta försäljnings- och lönsamhetsmål. Till din hjälp har du många kompetenta och engagerade kollegor samt våra väl utvecklade säljverktyg.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst treårig gymnasieutbildning samt dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning i kombination med erfarenhet av restaurangutrustning. För att vara framgångsrik och lyckas i ditt arbete behöver du en gedigen produktkunskap och god förståelse för våra kunders vardag. Du har kunskap och erfarenhet av arbete med Officepaketet främst Excel och gärna även CRM Dynamik och självklart har du körkort.

Som person är du nytänkande och kreativ samt har en förmåga att omvandla idéer till praktik. Du drivs av att utvecklas och är bra på att förbättra och förnya ditt arbetssätt. Du har ett driv i kombination med ett resultatorienterat och affärsmässigt förhållningssätt. Du planerar och strukturerar ditt arbete och upplevs som positiv och lätt att samarbeta med. Då tjänsten innebär ett nära samarbete med såväl produktspecialister som med andra funktioner internt samt kunder ställer det höga krav på egen drivkraft i kombination med lyhördhet och god kommunikativ förmåga.

Vi erbjuder
Menigo tillhör Sysco, världens största Foodserviceaktör som har verksamhet b.la. i USA, Kanada, UK och Frankrike. Trots att Menigo är en del av en global koncern finns känslan av det mindre företaget kvar. Vi tror på att människorna omkring oss är vår största tillgång och att vi som företag har en viktig samhällspåverkan. Vi vill vara en jämställd och attraktiv arbetsgivare och en hälsosam arbetsplats där vi samarbetar för att nå resultat.

Vi har våra kunder i fokus och passionen för mat levande i vår vardag och vi vill bidra till en hållbar utveckling i samhället.

Våra medarbetare kan och vill ta ansvar för sin egen utveckling. Vi tror på och lever våra värderingar: Teamwork, Inclusiveness, Excellence, Integrity och Responsibility.

Tjänsten är ett vikariat från september 2019 till och med mars 2021.

Välkommen med din ansökan!

Källa:

240 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten