In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Ekonomichef med redovisningskompetens till Meritminds konsultverksamhet, Stockholm

Meritmind Ab Stockholm

Har du erfarenhet av ledarskap i rollen som ekonomichef samt kunskap inom kvalificerad redovisning och vill utvecklas ytterligare inom området? Som ekonomichef på Meritmind kommer du att arbeta med kvalificerade ekonomi- och redovisningsfrågor ute hos våra kunder. I rollen som konsult som ekonomichef på Meritmind får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter, i olika branscher och på olika företag. Våra uppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket gör att du får den tid som krävs för att göra en skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Våra kunder är främst medelstora till stora företag, många av dem är internationella och börsnoterade.

Förutom intressanta uppdrag erbjuder Meritmind som arbetsgivare ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap uppmuntras. Det finns alltid möjlighet att vara med i innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde. Meritmind erbjuder utbildning med utgångspunkt i nya arbetsmetoder, system och trender i marknaden. Vi erbjuder roliga hälsofrämjande aktiviteter, konferenser, förmåner genom Benify samt nära samarbete med kollegor med härlig stämning!

Arbetet som ekonomichef hos våra kunder kan bland annat innefatta
 • Ansvar för den legala redovisningen och rapporteringen
 • Ansvar för budget- och prognosprocess samt för ekonomisk analys
 • Övergripande ansvar för ekonomifunktionen
 • Erfarenhet av ledningsgrupp
 • Bokslut (månad, kvartal, år)
 • Skatte- och momshantering
 • Årsredovisningar
 • Vara bollplank och coacha verksamheten i ekonomirelaterade frågor
 • Driva, koordinera och utveckla rutiner och processer inom området
 • Personalledning med pedagogisk förmåga
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har minst sju års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av IFRS, US Gaap eller andra redovisningsstandarder. Du är van att arbeta i olika affärssystem och har goda kunskaper i Excel. Det är viktigt att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som ekonomichef är du en ansvarstagande person som ser vikten av kvalitet och noggrannhet i allt arbete. Du tycker om att arbeta mot deadlines samt har en god kommunikativ förmåga och trivs i rollen med personalansvar. För att lyckas i rollen som konsult ser vi även att du har en prestigelös inställning, är serviceinriktad, positiv och ansvarstagande samt stimuleras av att möta nya människor och miljöer.

Placeringsort: Storstockholm

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och koncernen har idag 400 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, "Snabbväxare" på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till "Årets företagerska" under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till "Alla tiders entreprenör" av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

För mer information är du välkommen att kontakta Mariann Trollsås Ösund (konsultchef) på 073-510 65 65 eller mariann.oesund@meritmind.se

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Källa:

223 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten