In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

SAP-Administratör till Globalt bolag inom optisk och digital.

Michael Page Sweden Stockholm

Du kommer att arbeta i en bred roll med olika arbetsuppgifter och vara ett administrativt stöd till säljteamet. Du sammanställer även säljarnas månadsaktiviteter.Du kommer att även sköta kontakt med återförsäljarna, arbeta med orderhantering och hantering av reklamationer. Även administration av affärsavtal och statistikuppföljning ingår.

Beskrivning

I rollen som administrativ serviceresurs kommer du att tillhöra ett team som består av 8 personer. Teamet kallas Service Operations

Du kommer i rollen som administratör hantera vanligt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen, främst i form av:
  • Orderadministration
  • Administrativ hantering av låneinstrument i SAP
  • Allmänt förekommande arbetsuppgifter på serviceavdelningen
  • Leveransfrågor
  • Sköta Reklamaktioner
Du kommer även att stöjdlinje till dina kollegor med andra administrativt arbetet.

Sökandes profil

Vi söker dig som kan starta omgående. För denna tjänst kommer stor vikt att läggas på dina personliga egenskaper. Du är en person som gärna hjälper till och prestigelös inställning. Du kan snabbt sätta dig in i nya system att arbeta, erfarenhet i SAP eller liknade CRM är ett krav. Avslutad gymnasial utbildning samt talar och skriver svenska och engelska flytande. Då bolaget arbetar med medicinsk utrustning är det extra viktigt att du är noggrann och strukturerad.

Jobberbjudande

Som konsult hos oss på Michael Page erbjuds du bland annat en marknadsmässig lön, ersättning för röda dagar, tjänstepension, försäkringspaket och semestersättning. Urval och intervjuer sker redan nästa vecka så skicka in din ansökan redan idag!

Källa:

259 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten