In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Hjälp oss att miljömärka byggnader!

Miljömärkning Sverige Ab Stockholm

Miljömärkning Sverige har det övergripande ansvaret för miljömärkena Svanen och EU-Blomman i Sverige. Vi ska bidra till att Sveriges övergripande mål för konsumentpolitik uppfylls, det vill säga "att konsumenterna har makt och möjlighet att göra aktiva val". Bolaget ägs till 100 % av staten. Verksamheten har inget ekonomiskt vinstsyfte och finansieras dels genom en avgift från de företag som har miljömärkningslicenser, dels genom ett statligt bidrag.

Här erbjuds du att vara med och rädda världen lite grann varje dag! Vi har fokus på positiv utveckling och att ständigt förbättra. Det blir aldrig tråkigt då du får komma i kontakt med flera olika branscher och ständigt möta nya utmaningar.

Du får jobba med hållbarhet på alla plan – även med din egen! Vi erbjuder nämligen en modern och flexibel arbetsplats med stort fokus på friskvård, så som generöst motionsbidrag, sjukvårdsförsäkring och pausgympa.

Dina kollegor hittar du dels i vårt moderna aktivitetsbaserade kontor på Söder, dels på våra systerorganisationer inom miljömärkning runt om i Norden. Vi är stolta över det vi gör och firar våra framgångar – gärna med tårta och annat gott!

Låt din drivkraft bli en del av något större i Nordens starkaste miljömärkning!

Vem söker vi:

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, gärna med bygginriktning. Det är viktigt för oss att du har stor förståelse för förutsättningarna inom de branscher vi miljömärker, därför är det meriterande om du har praktisk erfarenhet kopplad till byggnation av hus. Eftersom våra kriterier lägger stor vikt vid kemikalier i byggmaterial är det även meriterande med goda kemikunskaper.

Vi ser positivt på om du har allmänna kunskaper om miljö- och hållbarhetsfrågor, samt erfarenhet av andra miljöcertifieringssystem, såsom LEED, BREEAM eller Miljöbyggnad.

För att vara framgångsrik i rollen som handläggare är du van att snabbt kunna sammanställa och granska information. Du är kommunikativ med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, även på engelska. Du behärskar Officepaketet och det är positivt om du har erfarenhet från arbete i Microsoft Dynamics CRM-system. Eftersom tjänsten även innefattar en del resor förutsätter vi att du har B-körkort.

Vi söker dig som har förmåga att arbeta såväl självständigt som med kollegor. Du är strukturerad och använder din analytiska förmåga för att lösa problem och hitta kreativa lösningar. Vidare har du integritet samtidigt som du kan anpassa dig efter skiftande förutsättningar när arbetet kräver. Du har ett gott omdöme vilket innebär att du gör korrekta avvägningar och prioriteringar och du bidrar också med ett positivt förhållningssätt. I rollen som handläggare hos oss värdesätter vi även att du är drivande och samarbetsinriktad.

Naturligtvis delar du också våra värderingar och visionen om ett hållbart samhälle.

Tillsvidareanställningen inleds med sex månaders provanställning.

Är du intresserad?
Vill du veta mer om jobbet och vad vi erbjuder, kontakta tf Affärsområdeschef Elinor Holén på elinor.holen@svanen.se

Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 9 juni 2019.

Facklig kontaktperson för Akademikerna är Maria Tengqvist, maria.tengqvist@svanen.se.

Facklig kontaktperson för Unionen Sergio Duarte, sergio.duarte@svanen.se.

Vi tackar vänligt men bestämt nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Källa:

133 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten