In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Verksamhetsnära IT-arkitekt

Mölndal Energi Göteborg

Vi söker en verksamhetsnära IT-arkitekt
Planeten står inför den största frågan i vår tid. Klimathotet. Och det är just inom energiområdet lösningarna för framtiden ska sökas. Därför måste vi ställa om. Vi har förstått. Vi har fattat beslut. Vi är mitt i steget och från årsskiftet 2019 är Mölndal Energi ett fossilfritt företag både inom produktionen och våra egna transporter.

Vår vision är att vara en ledande aktör i omställningen till ett hållbart samhälle och att ha Sveriges nöjdaste kunder. Vi söker nu en verksamhetsnära IT-arkitekt för att vi ska kunna tillgodose nuvarande och framtida kundbehov. Rollen ingår i avdelning Privatmarknad och kommer arbeta för hela Marknad.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Utifrån kund- och verksamhetsbehov utarbeta strategier för hur vi på bästa sätt tillgodoser våra behov av IT-system.
  • Beställa och implementera IT-projekt utifrån verksamhetens behov.
  • Medverka i arbetet med att utveckla och förbättra våra processer för en förbättrad kundupplevelse och intern effektivitet
  • Analysera och bereda beslutsunderlag vid förvärv av nya IT-lösningar och tjänster.
  • Vara kravställare mot leverantörer av CRM-system, affärssystem och andra system som stödjer vår affär
  • Säkerställa att våra system uppfyller de krav som ställs från legala aspekter
  • Inneha rollen som systemägare
  • Omvärldsbevakning inom ansvarsområdet
Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig med mycket god kompetens inom verksamhetsnära IT-arkitektur och som har en högskoleutbildning inom relevant område. Som person drivs du av att skapa värde för våra kunder och hitta smarta sätt att arbeta för att ständigt göra saker och ting lite bättre. Du arbetar strukturerat, har lätt för att tänka logiskt och är bra på att samarbeta. Du förstår de digitala möjligheter som finns och kan omsätta dessa till konkreta åtgärder för att effektivisera våra processer. Branscherfarenhet är meriterande.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete där du får stor möjlighet att påverka din arbetssituation.

Vill du veta mer om tjänsten så ring gärna privatmarknadschef, Karin Ekh tel. 031-86 65 35 eller personalchef Margareta Åkesson tel. 031- 86 65 62. Vi kommer att ha ett löpande urval till tjänsten så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt för att komma med tidigt i urvalsprocessen. Sista ansökningsdag är den 4 december.

Välkommen med din ansökan!

Källa:

232 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten