In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Vi söker nu en händig lagermedarbetare med ett öga för detalj till modeindustrin

Montico Hr Partner Skåne

Arbetsbeskrivning

På arbetsplatsen kommer du att vara stationerad på lagret. Där kommer arbetsuppgifterna variera. Till en början kommer du att arbeta med finishering och strykning av kläderna. Finishering är ett sätt att ångstryka kläderna, detta görs på en ångdocka men det kommer även förekomma en del handstrykning. Det kan även förekomma att du kommer få hjälpa till med galgningen, detta innebär att packa upp kläderna och galge dem så de hänger snyggt på lagret. Efter hand kan dina arbetsuppgifter komma att utöka efter behov, dit driv och intresse. Du kommer att ledas av en lagerchef som arbetat på arbetsplatsen i många år och han kommer att ge dig den upplärning du behöver.

Din profil

Du som söker detta jobbet ska ha ett öga för detalj, vara driven och positiv. Har du rätt driv och en framåtanda kan dina arbetsuppgifter utökas, endast du själv som sätter gränserna. Du ska kunna hålla ett högt tempo och tycka om att arbeta självständigt. Man ska vara beredd på att arbetsdagarna kan bli rätt monotona, håller man ett högt tempo och blir klar med det man gör för dagen finns det alltid andra roliga arbetsuppgifter att ta sig ann.
Har du erfarenhet av dessa arbetsuppgifter är det mediterande.

För att du ska vara aktuell för det här arbetet krävs det att du har en annan huvudsaklig syssla på minst 50% som t.ex. studier eller annat arbete.

Ort: Svedala
Anställningsform: Timanställd

Källa:

7 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten