In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Junior projektkoordinator med ett tekniskt intresse till MultiQ!

MultiQ Skåne

Vi söker sökr nu en junior projektkoordinator med ett intresse för teknik för uppdrag till MultiQ. Här är chansen för dig som är i början av din karriär och som vill ha en omväxlande roll där du kommer att assistera MultiQs Project Manager i stort som smått! Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i 6 månader med chans till anställning direkt hos MultiQ därefter. Intresserad? Sök redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

MultiQ är en av de största distributörerna av digitala skyltar och skräddarsydda monitorer i norra Europa. Deras lösningar är tillgängliga för många olika branscher som bank, retail, industri, transport, myndigheter och spelmarknaden. Deras främsta fokusområde är offentliga områden där många olika personer vistas och därmed kräver en effektiv kommunikationslösning. Trots att MultiQ är en stor spelare i branschen är det ett litet och familjärt företag som genomsyras av gemenskap och en härlig stämning!
Poolia söker för MultiQs räkning en ny medarbetare för att utöka deras projekt/installationsteam. Projektteamet består i nuläget av en projektkoordinator och MultiQs Project Manager över den svenska marknaden. Som en del av MultiQs projektteam kommer du att stötta upp deras Project Manager med allt från projektkoordinering till CMS-administration. MultiQ är en platt organisation där du från start får mycket eget ansvar och möjlighet att själv påverka din arbetsdag. I teamet arbetar ni nära varandra och förväntningen på dig är att du ska vilja vara med och påverka det gemensamma resultatet!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som junior projektkoordinator kommer du att ha en väldigt varierad tjänst där ingen dag är den andra lik. Det är en bred roll där du arbetar kommunikativt, administrativt och problemlösande så väl internt som externt. Du kommer bland annat att arbeta med installations koordination och med CMS-administration, men arbetsuppgifterna varierar över tid i enlighet med var du behövs som bäst!

Rent praktiskt kommer dina dagliga arbetsuppgifter bland annat bestå av:
  • Installations koordination, vilket innebär att du koordinerar MultiQs tekniker ute hos kunderna
  • CMS-administration, vilket innefattar administration av kundernas innnehåll på skärmarna såsom film, web och bilder
  • Supportera interna och externa kontakter gällande tekniska frågor och funderingar kopplat till MultiQs digitala skärmar
  • Uppföljning av olika kundprojekt med beställande kunder
  • Beräkning av installationskostnader och uppföljning av faktiska kostnader
  • Uppföljningar med inköp och logistik för att säkerställa en god leveranssäkerhet
Som du förstår är rollen bred och du erbjuds möjligheten att ta dig an en tjänst där du får arbeta med frihet under ansvar. Vi ser gärna att du är en händig person med ett tekniskt intresse som inte är rädd för att ge dina egna rekommendationer kring tekniska förslag. Utöver det har du en känsla för design och symmetri, du ser helt enkelt om installatörerna har installerat monitorerna på ett estetiskt sätt! Du har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar och kan hantera flera uppgifter parallellt. Du trivs i en koordinerade och social roll med många interna och externa kontaktytor och har inga problem att samarbeta med övriga kollegor. I gengäld erbjuds du en trevlig och flexibel arbetsplats där varje medarbetare är en viktig kugge i hjulet!

Vem är du?

Är serviceinriktad, flexibel och självgående. Du har även ett öga för detaljer och är fylld av energi. Men framförallt har du ett tekniskt intresse! För att passa i denna tjänst ser vi att du:
  • Har en avslutad gymnasieexamen, gärna inom IT, data eller teknik
  • Troligen har någon form av arbetslivserfarenhet.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikationen i tal och skrift sker på båda språken både internt och externt
* Har körkort då tjänsten ibland innefattar kundbesök

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten