In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

IT-rekryterare in-house vid Sergels torg - Vikariat 14mån

Multisoft AB Stockholm

Vill du kombinera rekrytering och employer branding hos en av Sveriges bästa arbetsgivare?

För ett föräldravikariat om 14 månader söker vi dig som har erfarenhet från ett eller flera av dessa områden eller roller: Rekrytering, Employer branding, Talent acquisition, IT-Rekryterare, Recruitment specialist, Recruiter, Systemutvecklare, System developer.

Rätt individer

Vi är stolta och glada över att ha utnämnt till en av Sveriges bästa arbetsgivare av Great Place to Work två år i rad (2017 och 2018). Ambitionen för oss är att göra Multisoft till Sveriges bästa arbetsgivare för systemutvecklande managementkonsulter. Satsningen förutsätter en fortsatt stark affärsidé, en medarbetardriven verksamhet samt fräckheten och modet att vara innovativa på alla områden.

Det mest centrala för allt ovan är att bygga Multisoft med rätt individer!

Rekryteringsansvarig

Du som Rekryteringsansvarig kommer att fortsätta hitta nya sätt att bedriva rekrytering, talent acquisition och employer branding på. Strävan blir att optimera inflöde och kvalité på kandidaterna. Rollen är mycket självständig och innefattar, employer branding, kandidatmarknadsföring, kompetensbedömning samt tätt samarbete med anställande chefer och HR-chef. Tjänsten är ett föräldravikariat på 14 månader med start i mitten av november. Annat startdatum och längd på vikariat kan överenskommas.

Den vi söker

Du har höga ambitioner för dig själv och det du åstadkommer. Du är effektiv i ditt rekryteringsarbete och har känsla för vad som är värdeskapande. Du har hjärtlighet och ambassadörskap i all kontakt med andra. Du njuter av kombinationen av rekryteringsarbete, employer branding och ansvar för strategisk kandidatmarknadsföring. Du planerar och genomför gärna medarbetaraktiviteter, har relevant erfarenhet, akademisk utbildning och massor av positiv energi!

Ansökan

Vi bjuder löpande in till intervjuer så skicka gärna din ansökan omgående via ansökningsformuläret nedan. Det tar mindre än en minut att ansöka och endast kontaktuppgifter krävs.

Källa:

263 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten