In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Arbetsledare

Ncc Jönköpings län

Kom och var med och bygg ut sjukhuset i Eksjö! NCC bygger ut Höglandssjukhuset i Eksjö med en ny byggnad i sju våningar som kommer inrymma nio nya operationssalar, intensivvårdsavdelning, barn- och ungdomsmedicinsk mottagning samt ortopedisk mottagning och vårdavdelning. Huskroppen blir ca 30 000 kvadratmeter stor och byggs ihop med det nuvarande Höglandssjukhuset via en ljusgård. Kontraktsumman är 625 mkr. För att vi ska lyckas med detta spännande projekt behöver vi nu fler arbetsledarkollegor! 

Här är dina nya utmaningar
Som arbetsledare arbetar du i nära samarbete med platschefen för att säkra upp slutfasen i ett pågående projekt. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagande av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi vill att du har högskoleutbildning inom bygg/anläggning alternativt 4-årig teknisk gymnasieutbildning. En yrkesarbetarbakgrund är också meriterandeför tjänsten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som arbetsledare där du antingen arbetat som arbetsledare på mindre projekt där du haft stor bredd av arbetsuppgifter alternativt som arbetsledare med delansvar inom stora, komplexa projektorganisationer. Vi söker dig som är drivande och trivs med att leda och stötta andra i deras arbete. Du har god kommunikationsförmåga och delger såväl information som egna tankar och synsätt. Du är en viktig del i skapandet av det goda teamet på projektet och bör således trivas med att arbeta i nära team med andra medarbetare. Du bör vara resultatorienterad, gilla utmaningar och vara duktig på problemlösning.

Har du inriktning mot KMA eller installationssamordning är det meriterande.

Ytterligare information
B-körkort är ett krav.

Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ola Emanuelson, projektchef, på telefon 0706-411 822. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2017-04-09.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.

Källa:

822 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten