In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Arbetsledare till Eftermarknaden i Östergötland

Ncc Östergötland

Eftermarknads uppdrag innebär att fullfölja åtaganden under garanti- och ansvarstiden mot alla avtalsparter. Stödja avtalspart i drift- och underhållsfrågor, och fånga upp och levererar erfarenheter från garanti- och ansvarstiden till interna och externa intressenter. Efter slutfört projekt är det viktigt att vi når upp till våra kunders förväntningar på vår fortsatta leverans. Avdelning Building Östergötland behöver därför fler viktiga spelare till vårt lag inom eftermarknadsskedet med placeringsort Linköping eller Norrköping.

Här är dina nya utmaningar
Som arbetsledare på vår eftermarknadsavdelning får du ett omväxlande jobb. Du får eget ansvar för att se till att våra kunder fortsätter att vara nöjda under garanti- och ansvarstiden. Du driver självständigt projekten mot mål. Dina arbetsuppgifter beror på vilka utmaningar du står inför och dina dagar består mycket av samordning av garantiarbeten samt möten och kontakter med kunder, underentreprenörer, leverantörer samt internt med projektorganisationen och specialistfunktioner. Du kommer vara länken mellan projekt och eftermarknad i överlämningsprocessen samt delta i garantibesiktningar.

Det här förväntar vi oss av dig

För att trivas i rollen är du inte rädd för utmaningar och tycker om planering och samordning. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och tror att en av de viktigaste är att skapa och utveckla relationer med dina kollegor som med kunder och underentreprenörer. Du är problemlösare och genom erfarenhetsåterföring och ständiga förbättringar driver vi förebyggande åtgärder som bidrar till ett minskat antal garantiärenden. Du har förmåga och trivs med att vara ”spindeln i nätet”.

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi att du har

God byggteknikkompetens. Gärna juridiska grundkunskaper inom AB och ABT

Meriterande är om du har erfarenhet av att hantera tekniskt utredningsarbete.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbetsområde Östergötland.

Kom och väx!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektchef Jessica Ohlsson, mail jessica.ohlsson@ncc.se alt. tfn 079-078 83 21

Registrera din ansökan och CV nedan, dock senast 2019-08-11. Välkommen med din ansökan!

Källa:

206 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten