In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Har du erfarenhet som Mekatronikingenjör? Nu finns jobbet för dig!

Nederman Skåne

Arbeta hos oss

Det finns nu en möjlighet att få vara en del i ett globalt företag. Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor och gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker en passionerad och erfaren Mekatronikingenjör till vår Product Center organisation.

Din roll

Du kommer att arbeta som mekanikingenjör med konstruktion, produktkvalitet och/eller projektledning. Uppdragen är varierande, både i omfattning och utförande. Det innebär att erbjuda våra kunder innovativa produkter i en spännande bransch.

Din profil

Vi söker en nyfiken och engagerad ingenjör för att leda och utveckla Nedermans industrialiseringsprocesser genom löpande produktvård och underhåll för att möta kraven inom tillverkning och kvalitet samt legala krav för existerande produktfamiljer inom våra produkter för industriell luftrening, fordonsverkstäder och tillbehör. Som person är du drivande, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och agerar affärsmässigt. Du är van att arbeta i projektform, men har även förmågan att agera självständigt för att slutföra projekt.

Du har:
  • En Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom Mekatronik, Maskin, Automation eller liknande.
  • Behärskar ett eller flera CAD program, t.ex. Creo, Solid Edge, SolidWorks eller Inventor vilket är en förutsättning för rollen.
  • Har genomfört något/några kommersiella projekt som mekatronik- eller mekanikingenjör i nära samarbete med elektronik och styrsystemsutveckling.
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Vana att arbeta i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter.
  • Du är nyfiken och driven, en innovativ problemlösare.
  • Du har ett genuint teknikintresse.
Personliga egenskaper

Som person värderar du struktur, planering samt ordning och reda. Du är samarbetsvillig, social och kommunikativ då arbetet förutsätter ett tekniskt ledarskap.

Vidare är du en person som bidrar med energi och driv till arbetsplatsen där du ständigt arbetar för att utvecklas och komma framåt. Du har ett genuint teknikintresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden utvecklas.

Detta erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt företag. Det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget, tex. tekniskt säljstöd eller produktledning såväl som inom andra områden, exempelvis produktutveckling. Du kommer naturligtvis jobba nära mer erfarna kolleger i en organisation som stöttar och delar med sig av sina kunskaper.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Helsingborg

Tycker du att det låter intressant skickar du ett personligt brev och CV.

Vid frågor rörande tjänsten, kontakta Fredrik Herman, Product Center Manager & Technical Product Management High Vacuum fredrik.hermann@nederman.se.

Fakta om Nederman Group

Nederman är en världsledande leverantör av produkter och system inom området miljöteknik med fokus på luftfiltrering, rening och återvinning. Våra lösningar bidrar till att minska miljöpåverkan från industriproduktion, skapa ren och säker arbetsmiljö samt öka produktionseffektivitet. Nedermans erbjudande omfattar allt från kompletta lösningar, installation, driftsättning, utbildning och service. Försäljning sker via dotterbolag samt distributörer i ett 50-tal länder. Utveckling och tillverkning sker vid egna anläggningar i 12 länder på 5 kontinenter. Koncernen är noterad på Nasdaq Stockholm Mid Cap och har cirka 2200 anställda.

Källa:

124 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten