In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Inside Sales Account Manager

Nets Sweden Ab Stockholm

Nets har fortsatt vind i seglen och fortsätter att växa så det knakar! Vi på avdelningen för SME behöver återigen bli fler. Är du nyfiken på en karriär inom försäljning eller kanske redan startat den resan? Är du intresserad av att få komma till ett väletablerat företag med goda chanser till både personlig utveckling och få utveckla dina egna affärer? Då kan detta vara tjänsten för dig! Nets är ett snabbväxande internationellt fintechbolag med ca 3500 medarbetare. Vi erbjuder betalningslösningar för butik, online och mobil och kortinlösen av Visa, MasterCard, JCB och Union Pay. På Nets ser vi enklare betallösningar som grunden för utveckling och tillväxt - både inom handeln och samhället.

Vad kan Nets erbjuda dig?
Tillsammans, vår storlek och ditt driv, har vi styrkan att bygga världens betalningslösningar. Med förtroende från 240 banker och mer än 300 000 kunder har vi styrkan som behövs för att lyckas. Du kommer att arbeta och lära från erfarna kollegor och verka i en stödjande, internationell atmosfär.
  • Grymt team och kollegor!
  • Modern arbetsmiljö i fina lokaler i Hammarby Sjöstad
  • Välkänt varumärke och konkurrenskraftiga produkter
  • Marknadsmässig lön och möjlighet till hög provision
  • Internationell arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter inom Nets.
Om rollen:
I rollen som innesäljare kommer du att ingå i ett team om 18 personer och rapportera till Sales Manager för SME. En utvecklande säljroll där du ansvarar för att bygga upp en pipeline av nya kunder till Nets. Kunderna finns inom segmentet små och medelstora, allt från butiker, restauranger, hotellkedjor. Du blir en del i ett erfaret team med drivna kollegor som alla tycker om att hålla högt tempo och utvecklas. Du har stora möjligheter genom din aktivitet och planering att få goda förtjänst- och utvecklingsmöjligheter. Du möter dina kunder digitalt och via telefon. Du kommer löpande få utbildning och bli uppdaterad inom såväl försäljning som betallösningsbranschen.

Vem är du?
  • Vi ser gärna att du har gymnasial eller eftergymnasial utbildning
  • Du har testat på eller arbetat med uppsökande försäljning
  • Du har tidigare arbetat med försäljning över telefon till företagskunder eller privatpersoner
  • Du är flytande i svenska, både i tal och skrift.
Koncernspråket är engelska så din engelska bör vara flytande. Du är relationsskapande, du gillar att hålla högt tempo och jobba mot uppsatta mål. Du drivs av resultat och utveckling. För att förändra framtiden inom betallösningar söker vi drivna säljare med vinnande attityd och starkt engagemang.

Hjärtligt välkommen att ansöka!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Milene Strömqvist och Jenny Fröjd samt Regionchef Sara Sjölund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Miléne på milene.stromqvist@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt (observera att ansökningar ej kan ske via mail).

Nets är en Nordisk betalleverantör med anor sedan 1968 och har haft bolagsnamnet Nets sedan 2010. Vi erbjuder betallösningar för fysiska butiker och onlinehandel samt finansiella tjänster för banker och kreditinsitut. Läs mer om Nets på https://www.nets.eu/se-sv

Källa:

85 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten