In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

NEW YORK Legends – Kock

New York Legends Jönköping

Vi söker just nu en Kock till vår restaurang. Hos oss får du schyssta villkor och blir en del av vårt härliga team. Vi söker dig som gillar att jobba i högt tempo, ha många bollar i luften och att du gillar att leverera god kvalité som gör dina kunder nöjda.

Vi vill komma i kontakt med dig som har erfarenhet i branschen. Din attityd och vilja är avgörande för företaget, och du kommer ha en väldigt viktig roll. Vi erbjuder bra villkor, ett härligt team och framåtanda!

Vår personal utbildas frekvent både internt och externt för att hålla hög servicenivå, ökad produktkunskap tillsammans med andra mervärden som leder till att kunna erbjuda våra gäster service i Världsklass.

New York Grill & Bar's kärnvärden är värme, välkomnande och upplevelse och detta symboliseras av de leende som vi möter alla gäster med.

Anställning: Heltid / Tillsvidare anställd

Känner du att du är rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan idag, då vi hoppas tillsätta tjänsten så fort som möjligt.

Maila din ansökan till: work@nylegends.se

Källa:

6 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten