In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Erfaren .NET-utvecklare med passion för API-utveckling till Nocere i Stockholm

Nocere StockholmHar du ledarambitioner vad gäller teknik och människor, samt kan se såväl helheten som detaljerna? Vill du vara den drivande personen i vårt utvecklingsteam? Vill du vara med och utveckla vår nya plattform? Just nu söker vi dig med passion och erfarenhet av .NET-utveckling.

Vi är

Nocere effektiviserar affärstransaktioner mellan försäkringsbolag och dess leverantörer. Fokus riktas mot de transaktioner där försäkringsbolagens krav på tolkning, kontroll och automatisering är stort. Idag digitaliserar och automatiserar Nocere stora volymer av fakturaflöden inom bilglasskador och även inom djurskador. Expansion pågår inom ytterligare områden och vi behöver bli fler utvecklare för att ta oss an nya utmaningar.

Om tjänsten

Du kommer att vara en drivande faktor i vår expansion samt i de kommande årens byte av nuvarande plattform. Dagens plattform är baserad på IBM Domino/Notes samt PHP, vilken vi avser ersätta med en tjänstebaserad plattform huvudsakligen baserad på Microsoft .NET Core.

Vi söker

Vi söker dig som har viljan och förmågan att coacha kollegor och driva tekniken framåt; dig som på sikt vill ta taktpinnen i utvecklarteamet. Du erbjuds en dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar. Hos blir du en viktig del i laget och en del av företaget där ditt arbete kommer att påverka vår verksamhet inom såväl arbetssätt som det vi levererar.

För att passa i denna tjänst ser vi att du behöver:
  • Har arbetat med .NET i minst 4 år, gärna också med erfarenheter av .NET Core
  • Har en akademisk utbildning inom systemutveckling, datateknik eller annan ingenjörsutbildning
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska
  • Visar hjärta och passion genom fritidsprojekt och/eller andra engagemang utöver din utbildning
I och med att vi avser bygga en ny tjänstebaserad plattform i Microsoft .NET ser vi gärna att du, förutom erfarenheter av .NET, också har kunskaper inom API-driven utveckling, gärna med Swagger/OpenAPI. Vi vill också att du kan hantera säkerhetsstandarder som OAutb och OpenID Connect.

Vi arbetar agilt och kommer i och med den nya plattformen att ställa höga krav på testdriven utveckling, automatiska byggen och installationer. Vi kommer från en värld med mycket PHP och IBM Notes därför är det viktigt att du också behärskar PHP och gärna ytterligare miljöer.

Ansökan & mer information

För att ansöka, klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag den 3 december 2017. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

För frågor om tjänsten kontakta Oskar Carlstedt på oskar.carlstedt@nocere.se eller 070-312 51 25.

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Ana Acosta på ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Nocere

Nocere Systems AB är marknadsledande inom tjänster och system för att effektivisera glasskadehanteringen på fordon. Vår kombination av tjänster och system har effektiviserat och kvalitetssäkrat försäkringsbolagens processer sedan tidigt 90-tal. Kunderna finns idag i Sverige, Norge och expansion mot övriga nordiska länder pågår. Företaget har kontor i Västerås och Stockholm, sysselsätter 15 personer och är privatägt.

För mer information, gå in på www.nocere.se

Källa:

26 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten