In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Jobba med KYC, Compliance & kundkontakt på Nordea

Nordea Stockholm

Vill du jobba på bank inom kundtjänst med compliance? Lockas du av en roll inom KYC och trivs i en kundfokuserad roll? Läs mer!

Vill du utvecklas inom kundtjänst, administration och KYC samt lockas av en roll inom compliance på bank? Till Nordea i Stockholm söker vi dig som vill jobba med KYC och är intresserad av compliance, ekonomi och juridik. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av ett engagerat och stöttande team där ni tillsammans jobbar för att förhindra penningtvätt och terroristfinansiering. Teamet tillhör enheten First Card som är en del i den nordiska organisationen. Din resa på Nordea kommer att starta med en ordentlig onboarding-process för att lära känna organisationen och arbetet med KYC och compliance. Tjänsten är tänkt att starta i slutet av april och sträcker sig fram till årsskiftet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att:
  • Ha daglig kundkontakt med First Card-kunder för att komplettera kundinformationen samt säkerställa en fortsatt god kundrelation
  • Stötta angränsande avdelningar i KYC- och AML-relaterade uppgifter
  • Övriga administrativa uppgifter på avdelningen
I ditt dagliga arbete är du ansvarig för att säkerställa att regelverk efterföljs i kontakten med First Card-kunder samt att kundbemötandet är i högsta klass.

Rollen innebär också

Du kommer att sitta på Nordeas kontor i Lindhagen och ingår i ett härligt team där ansvar och stöttning är i fokus. Uppdraget är tänkt att starta under maj/juni och sträcker sig fram till årsskiftet.

Utöver en spännande roll hos Nordea blir du också en del av TNGs konsultnätverk, men arbetar på plats hos Nordea under hela perioden. Som konsult på TNG omfattas du av kollektivavtalet och förmåner så som friskvårdsbidrag och tjänstepension.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av en liknande roll med mycket kundkontakt och administration. Vi ser att du är noggran och strukturerad samt har ett kundfokuserat arbetssätt. Då du kommer att samarbeta mycket med ditt team ser vi att du trivs med att jobba i grupp och motiveras av gott samarbete. Då Nordea verkar i en internationell miljö krävs att du både skriver och talar svenska och engelska flytande.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Källa:

115 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten