In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Socialpedagog till Skederids skola i Norrtälje kommun

Norrtälje kommun Stockholms län

Skederids skola ligger mellan Norrtälje och Rimbo. Vi erbjuder en skola som är en enparallellig F-6 skola där vi har en nära kontakt till elever, föräldrar och personal. Vi lägger stor vikt vid värdegrunden som ingår som en naturlig del i det vardagliga arbetet.
Skolan ligger i ett vackert kulturlandskap. Birgittagrottan och skogen finns alldeles in på knuten. Vår utemiljö inbjuder till såväl aktiviteter som avkoppling i naturen.

För mer information: http://norrtalje.se/skederid

Arbetsuppgifter:
Du ingår i skolans arbetslag som tillsammans ansvarar för eleverna på Skederids skola. Vi har ett nära samarbete över årskurserna och verksamheterna. Din huvudsakliga uppgift är att arbeta med grupprelationer, stärka elevgrupper, fortsätta vara med och utveckla rastverksamheten samt bygga upp ett trygghetsteam. En del av tjänsten är också på fritidshemmet. 

Du ska ha god samarbetsförmåga, ha god insikt i LGR 11 samt övriga relevanta styrdokument. Du ska ha ett professionellt förhållningssätt mot både elever/ barn och föräldrar samt kunna möte eleverna utifrån deras förutsättningar.

Kvalifikationer:
Socialpedagogisk utbildning, socionom alt. Beteendevetare eller liknande. 

Du ska ha en förmåga att kunna samarbeta med kollegor på skolan och ha ett stort elevfokus.
Ha förmåga att se vad som behöver göras för verksamhetens bästa och kunna agera självständigt.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:
Att jobba i Norrtälje kommun är att göra skillnad - för barn såväl som vuxna eller särskilt utsatta i samhället. Vi sätter invånaren främst och arbetar för allas lika värde! Hos oss har vi höga förväntningar! Här har vi nära till stor social gemenskap och det är enkelt att skapa goda relationer med såväl arbetskamrater som externa kontakter. Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna får möjlighet till avancemang och utveckling. Vi har samlat kommunens attraktiva utbud av personalförmåner i medarbetarportalen Fördel Norrtälje. 

Välkommen till oss!

Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 13 218 öar, 60 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss.

Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se.
Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2017-08-01
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-02

Arbetsgivarens referensnummer: A661918

Källa:

820 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten