In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Business Controller till Northern Environmental and Water Solutions

Northern Environmental and Water Solutions Stockholm

Är du en driven lagspelare med stort intresse för att arbeta i en verksamhetsnära roll som business controller. Är du dessutom intresserad av kalkylering och analys samt har ett starkt driv för att ta affären framåt så kan det här vara rollen för dig.

Beskrivning av tjänsten

I rollen som business controller kommer du att arbeta nära verksamheten med controlling vilket inkluderar försäljning och produktion. Du kommer att driva och utveckla prognos- och budgetarbetet samt driva förbättringsprojekt inom ekonomiområdet.

Exempel på ansvarsområden:
  • Analys och uppföljning av kund- och produktlönsamhet
  • Investerings- och produktkalkylering
  • Boksluts- och konsolideringsarbetet
  • Likviditetsplanering
  • Bevakning av bolagens kapitalisering och finansiering
Vem är du?

Vi söker dig som är duktig på att driva arbetet mot givna mål. Rollen är verksamhetsnära och förmågan att kommunicera på ett rakt och tydligt sätt är viktigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är proaktiv, flexibel och har god analytisk förmåga. Du är prestigelös och duktig på att prioritera.

Du är civilekonom eller motsvarande och har flera års erfarenhet av arbetet som business controller. Goda kunskaper i officepaketet, primärt excel och olika affärssystem är viktigt samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet från tillverkningsindustrin är meriterande.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar NEWS AB med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Katarina Rydell. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Källa:

72 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten