In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Montageledare samt Montageledare El till Nouryon

Nouryon Västernorrland

Responsibility

Site Stockvik är på en tillväxtresa och nu satsar vi inom projekt och underhåll.
Vi söker dig som vill vara med och bygga nytt, bygga till och bygga om. Vi erbjuder givande och utmanande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö med framtidsanda.

Vill du arbeta i projektform och ha huvudansvar för montage? Vill du vara en förebild i vårt säkerhets- och förbättringsarbete?
Vi söker 2st montageledare/montageledare el till ett team på fyra montageledare som tillhör vår projektorganisation. Teamet är under uppbyggnad, i vilket du kommer att bli en nyckelperson i genomförande av projekten på Stockvik.

Om Nouryon

Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.

Om tjänsten

Som montageledare skall du på uppdrag av projektledare planera och samordna alla montagearbeten i pågående projekt så att de kan utföras på bästa möjliga sätt avseende HSE, kvalitet och effektivitet. Du har en nyckelroll i montagearbetet och är projektets förlängda arm i säkerhets- och förbättringsarbetet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
  • Ansvara för att i god tid upprätta montageplaner och aktivitetslista som förankras med berörda funktioner
  • Planera, leda och samordna montagearbetet mellan olika yrkesgrupper
  • Samordning av stoppjobb med driften, planerare/beredare på underhåll
  • Verka för att leverantörer arbetar på ett säkert och riskmedvetet sätt då säkerhet är högt upp på Nouryons agenda
  • Genomföra riskanalyser
  • Delta i projektgrupp för projekt och ansvara för slutbesiktning av montaget
Job Requirements

Vem är du?

Du har en gedigen bakgrund inom underhåll eller montage samt erfarenhet av säkerhetsarbete. Vi tror att du har teknisk utbildning och vana av att arbeta i projektform. Personlig lämplighet är mycket viktigt i denna tjänst då det ställer mycket höga krav på förmåga att planera, koordinera och kommunicera för att nå resultat. I gruppsammanhang tror vi att du är en naturlig ledare och agerar som en förebild för andra avseende integritet och säkerhet. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vad kan Nouryon erbjuda dig?

Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas - både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.

Stämmer detta in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering i Stockvik och rapporterar till Assembly Lead Manager.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut.

Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: recruiting.se@nouryon.com

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Kenneth Nybäck, Assembly Lead Manager, +46 60-13 41 48

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Sara Svanbäck, Talent Resourcing Partner, +46 70 286 95 77.

För fackliga frågor:


Sveriges Ingenjörer, Carl Nordlander, +4660-13 42 25

Unionen, Mattias Andersson, +4660-13 41 69

Ledarna, Magnus Söderberg, +4660-13 42 05

Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Källa:

140 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten