In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Automationsingenjör

NPB Automation AB Jönköping

"Intressant teknik, internationell tillväxt, frihet under ansvar och jättebra kollegor". På det sättet beskriver ingenjörerna på NPB sitt företag.

NPB Automation AB är världsledande i sin bransch och har med högkvalitativa maskiner stora framgångar på marknaden. I fräscha tillbyggda lokaler har man allra bästa förutsättningar att möta kundernas ökade efterfrågan och samtidigt erbjuda personalen funktionell, modern och inspirerande arbetsmiljö.

Trots oro i världsläget är framtidsplanerna och tillväxttakten stor. Vi törs utlova många spännande, tekniskt utmanande och internationella utvecklingsprojekt i affärsområde Industrial Solution . Till viss del har vi möjlighet att anpassa arbetsuppgifter utifrån din kompetens och intresseområden och ju mer "senior" du är desto roligare blir det här jobbet.

Du ingår i automationsteamet med ca 10 kollegor och arbetsuppgifterna kommer att vara:
  • PLC-programmering
  • Systemansvar för tilldelat projekt.
  • Drifttagning/Testning internt före leverans och hos kund
  • Servoprogrammering
  • Delta i utvecklingsprojekt
Vi vill att du har några års yrkeserfarenhet som programmerare, och/eller industrielektriker/serviceelektriker och därmed har god kompetens inom PLC, felsökning och drifttagning av maskinutrustning. Erfarenhet från Allen Bradley är extra meriterande. Ska vi göra önskelistan ännu längre så ser vi gärna att du har kompetens inom servoteknik, robot-, och HMI-programmering .

Du behöver med lätthet hantera svenska och engelska för att kunna agera i en internationell miljö.

Som medarbetare uppskattar vi att du är flexibel, bra på samarbete och att du bidrar till god stämning såväl på arbetsplatsen som vid fikabordet. Andra viktiga egenskaper är att du är problemlösare, noggrann, kvalitetsmedveten och att du på ett professionellt och affärsmässigt sätt kan hantera kundrelationer.

Tjänsten innebär förmånen att arbeta med "världen" som arbetsfältet. Du bör därför tycka om och ha möjlighet att resa, då drifttagningar är spridda över hela världen, främst USA och Asien.

Arbetstider: Dagtid.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Placeringsort: Jönköping

Ansökan Tjänsten söker du direkt på www.codeq.se senast 14 april.

Information Christer Johansson, 0393 - 77 99 95, alt Magnus Ryberg 0370 -123 00.

Källa:

72 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten