In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Verksamhetschef till Tutemo i Hagfors

Nytida Ab Värmland

Nytida är Sveriges ledande aktör när det gäller att ge stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik.

Vi har cirka 375 verksamheter runt om i landet och 7 000 medarbetare. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea som erbjuder äldreomsorg, boendestöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg.

Vi gör världen lite bättre, en människa i taget.

Beskrivning av verksamheten

Tutemo är ett träningsboende för barn och unga mellan 15 och 23 år med autismspektrumtillstånd. På Tutemo tränas ungdomarna för att bo på egen hand, gå vidare i sina studier eller söka en anställning. Tutemo har möjlighet att ta emot nio ungdomar.

Med Hagfors fina läge i norra Värmland finns det gott om möjligheter till ett aktivt friluftsliv; paddla, fiska, rida och åka slalom och snowboard. För de som gillar att skruva på mopeder, motorcyklar och bilar så finns det ett garage i huset att hålla till i.

Nuvarande Tutemo är slitet och ska rivas inom kort och verksamheten flyttar nu till helt nyrenoverade lokaler ungefär 100 meter bort.

Verksamheten arbetar med lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och en individuell anpassning för varje boende. Att arbeta som Verksamhetschef för ett träningsboende innebär mycket kontakt både med de boende och de närstående.

Beskrivning av uppdraget

Som verksamhetschef i Nytida är du en viktig nyckelperson.

Nu söker vi dig som med stort engagemang och entreprenörsanda vill styra, leda och utveckla vår verksamhet Tutemo. Verksamheten är välfungerande idag så här finns riktigt goda möjligheter för dig som vill ta vid och fortsätta att driva och forma detta boende.

Du kommer att leda dina 11 medarbetare direkt och via din samordnare. Det ligger på ditt uppdrag att skapa trygghet, långsiktighet och kontinuitet för dina medarbetare och dina boende. Du ansvarar förstås också för att arbetet sker i enlighet med gällande avtal, lagar och policy.

Självklart så har du även fullt budget- och resultatansvar för din verksamhet. Du rapporterar till Nytidas Regionchef för Region Norr och ingår i dennes ledningsgrupp tillsammans med elva andra Verksamhetschefer från Karlstad i söder till Boden i norr.

Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper

Vi söker dig som har högskoleutbildning - socionom, beteendevetare eller motsvarande samt har flera års erfarenhet av ledarskap inom LSS och SoL.

För att trivas och lyckas är det av yttersta vikt att du känner en respekt för andra människor, såväl medarbetare som boende och deras anhöriga. Våra värderingar bygger på respekten och omtanken om den enskilde, de närstående och arbetskamraterna. Våra medarbetare är delaktiga i formuleringarna av våra värderingar vilket ger dessa både styrka och förankring.

Som Verksamhetschef hos oss är det viktigt att du har både vilja och driv för att få dina medarbetare att växa och ta ansvar i en decentraliserad organisation. Du behöver också kunna engagera och inspirera dina medarbetare och se vikten av att ta tillvara deras kompetens och resurser.

Som person är du noggrann, självständig, handlingskraftig och lösningsorienterad. Du är resultatinriktad och har god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift.

Naturligtvis så har du också viljan och förmågan att styra och följa upp verksamheterna utifrån företagets mål och ekonomiska ramar.

Intresserad?

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Cecilia Nässlander, Seniorkonsult på Signpost, 073-661 09 04. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt.

Källa:

413 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten