In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Produktionstekniker till Evolabel // Göteborg

Oddwork Göteborg

" Simplicity Through Technology." En dröm som nu är en del av vår vardag. Idag hjälper våra världsledande patenterade produkter inom print&apply-branschen att stava "effektiv produktion" Evolabel. Vi är inte bara ett företag som tar plats på världens marknad, utan också ett företag som ger plats. På kontoret i Mölndal är vi 25 passionerade medarbetare som varje dag drivs av att känna mening, stolthet och gemenskap, att ha roligt och tänka fritt. Tillsammans med Oddwork söker vi nu en Produktionstekniker till vårt team. Är det du? Då tycker vi att du ska komma hem till oss på Johannefredsgatan 9. Vi har kaffet redo!


Som Produktionstekniker
Är ditt tekniska intresse ständigt nära till hands? Vill du aktivt vara med och bidra till framtidens automatiserade produktion av etiketter hos storföretag världen över? Hos oss kommer du att spela en viktig roll i slutmonteringen av våra maskiner där du reparerar, monterar, felsöker och testar - alltid med flinka fingrar och ett leende på läpparna. Då du lär dig våra produkter från grunden kommer du även få de förutsättningar som krävs för att på längre sikt kunna ta bredare ansvar inom såväl produktionen som bolaget i sin helhet. Med din känsla för service, affärsdriv och innovationslust är det bara du själv som sätter gränsen för hur långt du kan utvecklas. Och vi ser fram emot att växa tillsammans med dig.

Vi söker dig som...
...följer monteringsanvisningar med samma fokus som när du under helgen meckar i garaget eller löser senaste logiktestet: hitta felet, finna lösningen. Du är lugn när det stormar och är den som gärna tar initiativ till förbättring och utveckling. Visst är du även kollegan som med glädje slår dig ner med teamet när det vankas tre-fika? Vi tror helt enkelt att du trivs bäst i en varm miljö med sjudande engagemang, högt tempo och teamspirit. Vill du testa?

Våra önskemål till dig:
  • Tekniskt kunnig och intresserad.
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom teknik och/eller produktion.
  • God datorvana - check!
  • Pratar du svenska och engelska flytande, men har också ett annat språk i verktygslådan? Guldstjärna till dig.
  • Truckkörkort? Inget krav även om det är välkommet.
Varför Evolabel?
Gasellföretag 2016, 2018 och EKN:s exportpris Exportgasellen 2019, med en hisnande tillväxtresa framför oss säger ju en del. Men bara en liten del. Egentligen är vi som stoltast över att ha medarbetare som varit oss trogna precis lika mycket då som nu. Här går vi nämligen under benämningen vi:et mer än jag:et och snarare åt samma håll än skilda vägar. I helt nya lokaler med produktionsytan i mitten och frihet utan stämpelklockor så ekar de uppmuntrande orden i lokalen långt efter att sista personen har gått hem. Så en sista fråga till dig innan vi väntar med spänning på din ansökan: är en bra arbetskultur lika självklar som luften i dina lungor? Bra. Då kan vi två mycket väl bli ett.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Mölndal, Johannefredsgatan 9

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Philip Bendroth, philip@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-10-12

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Källa:

33 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten