In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Säljare till Eveco // Mölndal

Oddwork Göteborg

År 1979 levererar Eriksbergsvarvet i Göteborg sitt sista fartyg. Samma år grundas Eveco. Första sålda produkten blir en torkhylla för 379 kronor. Idag kan vi med stolthet titulera oss specialister inom området högkvalitativa klimatprodukter för inomhusmiljöer. Genom väletablerade samarbetsavtal med ledande grossister plockar vi fram förstklassiga lösningar för VVS-, ventilations- och elbranschen. För att alltid leverera toppkvalitet med garanterad prestanda till den svenska marknaden erbjuder vi produkter från några av Europas främsta tillverkare. Otaliga leveranser och närmare 40 år senare har vi kommit en lång bit på vägen och i september 2017 flyttade vi in i våra splitternya lokaler i Mölndal. Vad framtiden bär med sig återstår att se, men vad vi säkert vet är att vi står rustade för att ta hand om våra kunder och det är här du kommer in i bilden. Tillsammans med Oddwork är vi nu på jakt efter en motiverad och härlig Säljare som vill joina vårt team! Är det du som kliver in hos oss på Metangatan 3?


Som Säljare
Du stiger in i en roll där du ansvarar över hela försäljningsprocessen i ditt distrikt. Du är helt enkelt involverad från idé till färdig produkt i alla projekt du tar dig an. Du ges frihet under ansvar, där du en bestämd vecka i månaden åker ut på spännande kundmöten och projekt uppe i norr. Lockar tanken av en roadtrip men inte timmarna i bilen? Inga problem. Kundområdet i norr är vårt största, men biltimmarna desto färre. Till exempel kan du ta flyget upp till Kiruna, hyra en bil för att bearbeta närliggande städer för att sedan ta flyget hem igen. Yes, ditt jobb blir både varierande och utmanande! Med energi, entusiasm och en ödmjuk approach plockar du flexibelt fram en portfölj som besvarar - eller till och med överträffar - kundens önskemål! Här ges du alla möjligheter att driva utveckling. Och utvecklas, såklart!

Vi söker dig som...
... går under pseudonymet "frisk fläkt"! Du har aldrig varit rädd för att ohämmat kasta dig ut i det okända. Din nyfikenhet och prestigelöshet är ofta nyckeln till din lycka och receptet bakom dina goda resultat. Du är öppen och positiv, lyhörd och har en förmåga att bygga relationer. Med skinn på näsan färglägger du gärna utanför kanterna och är inte blyg när det kommer till att ta egna initiativ. Snabba puckar som flyger utanför boxen sporrar dig.

Våra önskemål till dig:
  • Du brinner för teknik och älskar mötet med människor. Speciellt när du får prata om förändringar på marknaden
  • Du bär troligtvis med dig erfarenhet från tidigare roller som säljare eller positioner där du har övat upp din inlärningsförmåga
  • Med flytande svenska och engelska, i såväl tal som skrift, kommunicerar du obehindrat med internationella leverantörer
  • Körkort
Varför Eveco?
Som nyanländ hos Eveco erbjuds du utrymme för egna initiativ och att forma rollen som Säljare - i ett transparent företag där kulturen är varm och där energin studsar mellan väggarna. I de superfräscha lokalerna går lagandan att ta på. Här uppmuntras schyssta spelregler och ett stabilt passningsspel. Tätt sammansvetsat med teamet får du, förutom en gedigen utbildning, möjligheten att utvecklas i takt med Evecos framgångar!

Vill du direkt bekanta dig med Eveco? Inga problem, klicka dig vidare här.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Mölndal

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-11-11

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Källa:

226 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten