In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Säljare till Open // Göteborg

Oddwork Göteborg

Vi har marknadens mest innovativa betallösningar anpassade för kundens behov. Och vilka är vi? Open: Nordens ledande leverantör och digitalt i framkant med våra produkter för restaurang, servicehandel och hotell. Vårt jobb är att få kunden att stressa ner och andas ut, för glada medarbetare och ett enklare liv. Genom att samla allt på ett ställe och bidra till anpassningsbara möjligheter utefter önskemål, skapar vi en vardag där våra kunder får mer gjort - tid till att planera, prestera och växa. När vi ändå är inne på att växa. Vi är på en tillväxtresa framåt. Därför söker vi nu, tillsammans med Oddwork, efter dig som älskar sälj. Dig med en entreprenöriell ådra som tror på våra innovativa produkter. Är du vår nästa Säljare?


Om tjänsten som Säljare
Du kommer bearbeta ett brett spann av företag som alla har en sak gemensamt: de vill få en enklare vardag. Det är just den enkla vardagen du pitchar in med din övertygande charm - att våra betallösningar ger kunden mer tid att fokusera på sina gäster. Här kommer du äga ditt kundcase från start till mål, från första kundsamtal till uppföljning och vidareutveckling. Eftersom våra system är breda och omfattande sker många möten digitalt där du kommer få dema systemet för kunden. Ditt jobb? Visa för kunden hur snabbt de kan ta betalt eller hantera kompisgänget som vill dela notan på fem, är en enkel match med våra system.

Vi söker dig som...
... varit affärsdriven sen barnsben. Dig som fyllde din spargris på egen hand. Var det inte jultidningar så var det egengjorda kakor som såldes på gatan där du bodde. Det är just affärstänket, kryddat med fingertoppskänsla för service, som gör dig till en vass säljare; man känner av ditt leende över telefon och det är lite på den vägen kunden inte kan motstå dig. Sälj finns helt enkelt i ditt DNA och det är jag-klarar-mig-själv-mentaliteten som gör att du vet vad som krävs för att komma framåt.

Våra önskemål till dig:
  • Jobbat med sälj eller service sedan innan
  • Intresse för teknisk försäljning
  • Meriterande om du kommer från restaurangbranschen
Vad Open erbjuder dig
Du kliver in på Lindholmspiren 7A efter en kort resa från stenpiren. Till höger svajar kranarna i riktig Göteborgsanda och i handen har du en kaffe från Mr. Cake. Väl på kontoret väntar glada kollegor som alla har en gemensam nämnare - de älskar sälj. Precis lika mycket som du. Många företag skryter om sina pingisbord, men det bästa hos oss är inte pingisbordet. Vi är nämligen som stoltast över resan vi är på och personerna på den: våra kollegor. Välkommen till en energifylld vardag där din entreprenöriella ådra kommer ta dig till stora framgångar. Sök redan idag!

Efter avslutad process blir du inhyrd i 6 månader med chans till fast anställning.


START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + provision

KONTAKT: Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-03-09

Vill du hänga med på vår resa? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Källa:

178 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten