In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Administratör till PwC

Öhrlings Pricewaterhousecoopers Ab Göteborg

Till PwC söker vi nu en administratör till deras härliga team i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på heltid med start i januari 2020. Uppdraget är initialt på ett år med chans till förlängning. Tjänsten är placerad i centrala Göteborg vid Ullevi.

Ditt uppdrag
I din roll som administratör kommer du att tillhöra Resources Management-teamet som är utspritt på olika kontor runt om i landet. Från kontoret i Göteborg kommer du att arbeta tillsammans med två kollegor för att supportera den västra regionens fem kontorsområden. I rollen kommer du bland annat att:
  • Stötta med beläggningsarbetet vilket innebär att du hjälper till och schemalägger revisorernas olika projekt. Detta innebär bl.a. att säkerställa att de ges rätt förutsättningar med bemanning inför varje projekt
  • Analysera beläggningsbehovet
  • Ta emot inkommande requests gällande projektbemanning från organisationen
  • Hantera ad-hoc uppgifter
Din bakgrund
Det viktigaste är din inställning och attityd där vi gärna ser att du är flexibel, kommunikativ och en social person som uppskattar att nätverka med kollegorna internt. Vidare är du duktig på att skapa struktur i ditt arbete och har ett noggrant förhållningssätt. Du är van vid att växla mellan olika arbetsuppgifter och har ett intresse för system. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med service och projektadministration är det meriterande. Eftersom många system är på engelska och en del av dina blivande kollegor är engelsktalande är det en förutsättning att du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

Om PwC
PwC Sverige är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning och ligger i framkant gällande teknik och processer. Oavsett vilken bransch eller industri du finner mest intressant kan PwC erbjuda dig ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Inom vår Assurance-verksamhet arbetar vi med allt från stora börsnoterade bolag till små entreprenöriella företag inom varierande branscher. Hos PwC får du chansen att arbeta med många kompetenta kollegor inom revision men även med våra andra avdelningar som arbetar med bland annat affärsrådgivning och skattetjänster.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är specialister på hållbar rekrytering och attraktion som arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD-assistent, exekutiv assistent, Office Manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta mig Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se) som är Konsultchef för uppdraget om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Källa:

218 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten