In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Administratör till Risk Management Team på PwC

Öhrlings Pricewaterhousecoopers Ab Stockholm

Till PwC söker vi en Administratör till PwC:s Risk Management Team. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace som kommer att pågå från och med november och sex månader framåt, med chans till förlängning. Placering för tjänsten är i PwC:s lokaler, belägna vid St Eriksplan i centrala Stockholm.

Ditt uppdrag
Du kommer i huvudsak att arbeta med PwC:s granskningsprocess för godkännande av blivande klienter och projekt inom området Know Your Client (KYC). Detta innebär att du kommer uppdatera och söka information om företag och projekt med hjälp av olika externa källor, inklusive genomföra kontroller inom penningtvätt och sanktioner. I arbetsuppgifterna ingår att utreda, analysera och dokumentera konfidentiell data. För att trivas med detta uppdrag måste du gilla att arbeta i olika typer av system och databaser med repetitiva administrativa uppgifter. Arbetet kan ibland också vara ett detektivarbete. Du kommer att arbeta med såväl svenska som internationella klienter, företag som privatpersoner. Rollen innebär också att du kontinuerligt arbetar med att hålla en hög datakvalitet om PwC:s kunder tillsammans med Data Stewards från andra avdelningar till exempel Finance och Clients & Markets.

Rollen är placerad i PwC:s centrala Risk Management Office. Under en sex månaders period behöver man förstärka detta team.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som KYC-administratör är du en noggrann/kvalitetsmedveten och lösningsorienterad person, du tycker om att slutföra något du påbörjat. Du får gärna redan ha en förståelse för svenskt närings- och föreningsliv, eller i alla fall ha ett intresse för att lära dig mer.

Du kommer att ha eget ansvar för de uppgifter som tilldelats dig men KYC-administratör arbetar också tillsammans för att vidareutveckla rollen och ständigt förbättra processerna. Du kommer bli en del av ett drivet och glatt gäng som har en rad spännande utmaningar framför sig under hösten.

Vi söker dig som trivs i en strukturerad administrativ roll. Du är en van PC-användare och känner dig bekväm med att arbeta i Googles verktyg. I rollen ingår även att ha kontakt med revisorer och konsulter och då behöver du en god kommunikationsförmåga. Vi ser gärna att du åtminstone har en gymnasieutbildning inom t ex handel, ekonomi, juridik, samhällskunskap. Gärna i kombination med något års arbetslivserfarenhet från kontor.

Om PwCPwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning med 2 800 medarbetare på 33 kontor runt om i landet. Vi är också en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Dels för att våra 45 000 klienter ger dig och alla våra medarbetare tillgång till både spännande och samhällsviktiga uppdrag. Dels för att du får chansen att arbeta och utvecklas sida vid sida med några av landets vassaste specialister. Besök gärna www.pwc.se för mer information om företaget och dess tjänster.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Therese Galvez (therese.galvez@thepace.se) konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Källa:

238 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten