In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Javautvecklare/arkitekt inom DevOps till Handelsbanken

Paxton Executive Ab Stockholm

Javautvecklare/arkitekt inom DevOps med intresse för infrastruktur till Handelsbanken!

Är du en skicklig och driven javautvecklare eller arkitekt som vill driva arbetet med att effektivisera vår utvecklingsprocess och våra verktyg för detta?

Handelsbanken har sedan en tid tillbaka implementerat ett nytt javaramverk och vi behöver nu stärka vårt team med en senior utvecklare/arkitekt för vidareutveckling och förvaltning av utvecklingsverktygen. Du får arbeta i teknisk framkant med drivna, kompetenta kollegor. Du får också driva vårt effektiviseringsarbete avseende utvecklingsprocessen vidare. Resan är påbörjad och kommer nu att ta ytterligare kliv framåt där du blir en viktig pusselbit i att lyckas.

VEM ÄR DU?
Du har stort teknikintresse och flera års erfarenhet inom javautveckling med goda kunskaper inom Java EE-teknologier
(t.ex. JAX-RS, JAX-WS, JAXB, CDI, Bean Validation och JPA). Du har god erfarenhet av testramverk (t.ex. JUnit, Mockito) och ett stort intresse i testautomatisering (t.ex. Maven och TeamCity). Har du erfarenhet av integrations- och prestandatest är det meriterande.

Du har bred teknisk förståelse och tycker att infrastruktur är mycket intressant, ett område där du redan har kompetens eller skulle vilja lära dig mer om. Du är en nyfiken lagspelare med stort intresse för de tekniska bitarna och vad som händer i branschen, att lyssna på andra och dela med dig av din kunskap kommer naturligt för dig. Du är mån om att ständigt förbättra och ställa krav på vår utvecklarplattform så att den hjälper oss i att vara snabbfotade. Du tycker kompetensutveckling är roligt och breddar gärna dina kunskaper när du får möjlighet. Du har en god förståelse för våra höga krav på tillgänglighet, kvalitet och säkerhet.

DIN VARDAG
Du blir en viktig del i ett av bankens team som arbetar med applikationsinfrastruktur inom Java. Ni hanterar avancerad utveckling och förutom utveckling av såväl affärs- som dialogsystem stöttar ni organisationen i komplexa frågor inom ert område. Kärnan i din roll kommer vara att vidareutveckla bankens verktyg för utvecklarplattformen. Du kommer att samarbeta med både utvecklare och tekniker vilket kommer ge dig ett stort kontaktnät inom banken. Vi har påbörjat ett väldigt spännande teknikskifte där det finns möjlighet till stort inflytande på bankens framtida teknikval.

Du erbjuds en vardag där du ansvarar för och påverkar stora delar av leveransen, där du får vara med i utvecklingen från ax till limpa och bidrar med affärsmässighet och engagemang genom hela processen. I denna roll kommer du att jobba med arkitektur, design och implementation av nya lösningar. Vi har en modern teknikstack sett till sin storlek och komplexitet, och vill hela tiden arbeta framåt. Du kommer ingå i ett team med seniora utvecklare/arkitekter som arbetar agilt.

OM HANDELSBANKEN
Handelsbanken är Nordens mest internationella bank. Att vi har över 400 kontor i Sverige och bankkontor i runt 20 länder i världen gör oss också mer tillgängliga än någon annan bank i Norden.

Grundstenen hos oss är bankkontoret. Den absoluta nyckeln till vår utveckling och lyckade resultat är dock våra medarbetare. Hos oss tar du egna initiativ, eget ansvar och fattar egna beslut.
Du är med och påverkar både verksamheten och din utveckling. Utvecklas du, utvecklas banken. Handelsbanken är en trygg arbetsgivare med goda villkor för sina anställda och en sund syn på work life-balance.

DIN ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan på svenska så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande under ansökningstiden. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, vilket kan betyda att rekryteringen kan avslutas innan ansökningstiden gått ut.

Kontaktuppgifter: Caroline Liwång, tfn 070-277 14 64

Källa:

35 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten