In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Projektchef

PD Rekrytering & Konsult AB Kalmar

ETT UNIKT OCH SPÄNNANDE PROJEKT
Vi ska uppföra en modern byggnad för en specialistpsykiatri i framkant. Byggnaden blir unik genom att den kommer att innehålla alla delar inom psykiatrin inklusive rättspsykiatri.

Byggnaden kommer att vara placerad mitt i Västerviks sjukhusområde, vilket innebär en stor logistisk utmaning där det gäller att bibehålla områdets öppenhet för våra medborgare samtidigt som vi för projektet behöver stänga av stora delar av sjukhusområdet. Projekt kommer att drivas i nära samarbete med vård- och sjukvårdsrepresentanter. Projektet löper till och med 2023 och projektkostnaderna kommer att uppgå till cirka 1,5 miljarder kr.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag där du som projektchef har det yttersta ansvaret för projektets genomförande.

Projektet kommer att bedrivas i samverkansformen partnering och ditt ansvar blir att styra projektet genom alla de olika faserna, från programarbete och systemhandling till överlämnande och verksamhetsstart, och etablera landstingets synsätt på partnering hos samtliga aktörer.

Projektchefen leder projektet och personer knutna till projektet; intern personal, konsulter och entreprenörer.

En viktig del av rollen är att upprätthålla en god kommunikation såväl internt som externt i projektet. Rollen innebär i praktiken ett projektledarskap. Projektchefen har inget linje- eller personalansvar. Projektchefen ingår däremot i ledningsgruppen och rapporterar direkt till fastighetschefen. Tjänsten är placerad i Västervik.

KVALIFIKATIONER
Vi söker kort sagt dig som har den kompetens och det intresse som behövs för att driva detta viktiga projekt på ett framgångsrikt sätt! Kompetensen vi söker är framför allt gedigen erfarenhet av att driva komplexa och investeringstunga byggnadsprojekt. Du har sannolikt arbetat som senior byggprojektledare, projektchef och/eller installationssamordnare och kan ha erfarenhet från såväl entreprenadsidan som konsultledet och/eller en byggherreorganisation.

Erfarenhet av byggprojekt inom hälso- och sjukvård eller annan offentlig verksamhet är meriterande, ingenjörsexamen med relevant inriktning likaså. Vi tillämpar systematiskt miljö- och kvalitetsarbete och IT-baserade stödsystem och värdesätter därför sådana kunskaper.

Viktigt är också vem du är på det personliga planet. Vi söker dig som är affärsmässig, kvalitetsmedveten och strukturerad. Du har goda ledaregenskaper med förmåga att fatta beslut och att driva projekt framåt med respekt för mål, budget och samverkande parter.

INTRESSERAD?
Välkommen att kontakta Per Dahlgren vid PD Rekrytering &
Konsult, som vi samarbetar med i den här rekryteringen, tel. 0708-52 15 77.

Visa ditt intresse för tjänsten senast den 1 juni 2018.

Källa:

407 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten