In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Utbildningsadministratör till Peab

Peab Support Ab Stockholm

Till Peab söker vi nu en serviceminded utbildningsadministratör på heltid. Detta är konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals med start så snart som möjligt till och med 2021-08-31.

Ditt uppdrag
Utbildningsadministrationen är en del av Peab Support AB som är en internleverantör av processorienterade tjänster inom ekonomi/Lön, HR-system/Support och IT till Peabkoncernens samtliga verksamheter.

Du kommer exempelvis arbeta med att:
  • Skapa kurstillfällen i kompetensutvecklingssystem samt dokumentera och följa upp dessa
  • Söka och boka kursledare/kursleverantör och kurslokal
  • Boka in kursdeltagare och hantera av- och ombokningar
  • Hantera kursintyg
  • Fakturahantering och uppföljning av kostnader
  • Aktivt arbeta i vårt ärendehanteringssystem
  • Vara delaktig i utvecklingen och förbättringen av rutiner och processer
Din bakgrund
Du har tidigare erfarenhet av arbete inom utbildningsadministration. Du motiveras av att arbeta tillsammans med andra i en grupp. Du sprider energi och kunskap vidare i teamet och arbetar för att ni tillsammans ska nå era mål.

Att tänka steget längre och arbeta proaktivt är en styrka hos dig och du vågar ställa frågor samt komma med egna förslag. Du är initiativrik och tar ansvar för att arbetsuppgifterna utförs. Du arbetar metodiskt och noggrant. Du trivs med att hjälpa andra och kan med lätthet kommunicera i både tal och skrift.

Om Peab
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är specialister på hållbar rekrytering och attraktion som arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD-assistent, exekutiv assistent, office manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se) och Johan Fernström (johan.fernstrom@thepace.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Källa:

32 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten