In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

PerformIQ söker en engagerad och driven innesäljare för kunds räkning

PerformIQ StockholmOm PerformIQ
PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Handboll och hockey. Badminton och brottning. Osv. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna. Dessutom är de lagspelare. Bokstavligen. För mer information besök www.performiq.se

Tjänstebeskrivning
Som innesäljare så säkerställer du att våra kunder har de varor som krävs för varje fikapaus. Varorna kan vara allt från kaffe till kakor och muggar, vi har ett stort sortiment i vår portfölj. Vi har en webbutik där vår roll är att hjälpa våra kunder med sina beställningar. Försäljningen sker vid inkommande och utgående samtal samt via mail. Du arbetar mot en personlig budget där du mäts på aktivitet och resultat på allt du säljer. Vi arbetar med ständig utveckling och ger dig möjligheten att kunna klättra inom bolaget vid uppvisande av toppresultat samt god arbetsmoral.

Krav på person
Vi tror att du har minst 2 års erfarenhet inom försäljning och har en känsla för affärer. Du hittar ofta kreativa lösningar för att nå resultat samt har förmågan att arbeta självständigt och kan hålla ett högt tempo. Du är van att ge service med hög kvalitet och har en positiv vilja och uthållighet. Vidare har du ett eget driv för att uppnå och ständigt överträffa dina egna resultat.

I denna roll arbetar du i flera olika system, bland annat Movex och Magenta. För att lyckas i den här rollen krävs det att du har en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl på svenska och engelska. Som person bör du vara resultatinriktad, flexibel, stresstålig och ansvarstagande men samtidigt är du prestigelös, ödmjuk och självgående.

Du erbjuds:

En spännande utmaning i ett internationellt företag där vi anser att hög trivsel för personalen är grunden för personlig prestation. Hos oss får du arbeta med marknadsledande varumärken och spännande kunder som kommer att utmana dig och du dem. Vi är företaget för dig som sätter service och smak främst och naturligtvis så älskar du, precis som vi ett gott kaffe.


Vi ser det som starkt meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person, och hur du tror att detta påverkar dig i denna roll. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Välkommen med din ansökan!

Start: enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstid: 8-17

Plats: ÅrstaKälla: monster.se

1094 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten