In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Administratör för en bättre värld

Perido Stockholm

Administratör för en bättre värld

Stockholm

Vill du arbeta på en myndighet med målet att stimulera utveckling och rädda liv? Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete och letar efter nya utmaningar? Då har vi uppdraget för dig!

Beskrivning

Perido är nu på jakt efter en samhällsintresserad administratör till HR-avdelningen hos vår kund, en statlig myndighet som arbetar för en god samhällsutveckling i hela världen. Uppdraget är placerat nära grönområden i centrala Stockholm.

I denna roll kommer du agera stöd till HR-avdelningens chefer och medarbetare i deras arbete för att utveckla och förvalta processen av kompetensförsörjning – en roll där din goda serviceförmåga och flexibilitet är några av dina främsta tillgångar. Arbetsuppgifterna består av att ta fram underlag till avdelningsledningen inför beslut, ansvara för löpande ekonomiadministration och hantering av fakturor. Inför interna och externa möten och konferenser sköter du planering, genomförande och uppföljning. Du kommer även att stödja dina kollegor i ärende- och dokumenthantering, och ha hand om administrativa uppgifter kopplat till avdelningens förvaltning. Här får du möjlighet att använda din kommunikationsförmåga och strukturerade arbetssätt för att vara en del av en myndighet med målet att göra världen till en lite bättre plats.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

KravprofilGymnasial utbildningMinst ett års erfarenhet av administrativt arbeteErfarenhet av en samordnande rollGoda kunskaper i MS OfficeDu uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelskaMeriterandeGoda kunskaper i spanska, franska eller ryskaErfarenhet av ekonomiadministration Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag till 2016-11-30. Tillträde 2016-08-08.

Ansökan

Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnummer 13715EH i ärenderaden.

På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. 

Referensnummer

13715EH

Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag. Vår vision är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Det inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra kandidater. Vi tycker om att arbeta med människor och vi har lång erfarenhet av att hjälpa organisationer med kompetensförsörjning och att hjälpa människor att hitta spännande karriärvägar. 

Kontakt

E-post ansökan: rekrytering@perido.se

Övriga frågor: fraga@perido.se

Hemsida: www.perido.se

Om PeridoVisionen för vår konsult- och rekryterings-
verksamhet är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Det omfattar våra medarbetare, våra konsulter, alla kandidater och personalen hos våra kunder. Visionen ställer höga krav på oss att matcha rätt kandidat eller konsult till de uppdrag våra kunder ger oss. Vi arbetar med detta varje dag, i varje situation.

Perido grundades 2003 och sedan dess har vi hjälpt tusentals att hitta jobb där de trivs. Idag är vi 700 medarbetare, varav 650 är konsulter på uppdrag över hela landet.

ANSÖK HÄR LEDIGA JOBB TILL PERIDO.SE TIPSA EN VÄN
  footer

Källa: monster.se

1094 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten