In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Kundservicemedarbetare till Proffsmagasinet

Placera Personal Ab Stockholm

Proffsmagasinet är Nordens ledande E-handel inom verktyg och mätinstrument. Verksamheten bedrivs på webbplatserna Proffsmagasinet.se, Staypro.no, Staypro.fi samt Verktygsproffsen.se. Den primära målgruppen är företag då sortimentet består av produkter riktade mot den professionella användaren. Vi välkomnar även privatpersoner som vill köpa högkvalitativa produkter. Verksamheten är extremt expansiv och har sedan start vuxit med ca 50% per år. Idag omsätter verksamheten ca 400 miljoner kronor med god lönsamhet. I januari 2018 förvärvades bolaget av Ahlsell som är den ledande nordiska distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter.

Tjänsten
Som kundservicemedarbetare hos Proffsmagasinet kommer du arbeta mot den norska marknaden med företagets kundansvarig samt övrig kundservicepersonal. Tillsammans skapar du och övriga kollegor inom kundserviceteamet en serviceupplevelse kunderna sent ska glömma med trevligt bemötande och mycket hög produktkompetens. På kundserviceavdelningen arbetar ca. 20 personer och i det norska teamet kommer ni vara 3 kollegor men som på sikt kommer att utökas med en till kollega. Här kommer du behöva hantera ett högt arbetstempo stundtals, ofta med många bollar i luften och därför söker vi dig som är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Tjänsten är på heltid med önskad start så snart som möjligt.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid via Placera Personal som förväntas pågå under sex månader med god möjlighet till överrekrytering till Proffsmagasinet. Kontoret ligger idag nära kommunikationer i Hägersten men kommer under nästa år att flytta in i Ahlsells lokaler i Liljeholmen.

Arbetsuppgifter
Du kommer bland annat arbeta med:
  • Kundkontakt via telefon, e-post eller andra medier
  • Hantera frågor kring leveranser, fakturor samt produktinformation
  • Samarbete och kontakt med kolleger i andra stödfunktioner på bolaget
Kvalifikationer
Vi ser följande kvalifikationer som lämpliga för tjänsten:
  • Brinner för kundservice och att överträffa kundens förväntan
  • Stresstålig, driven och strukturerad
  • Gärna norsktalande men inget krav
  • Erfarenhet av service ses som meriterande
Personligt
Du behöver inte vara flytande i norska men vi ser det som meriterande om du har god förståelse för språket, kanske har du tidigare bott och arbetat i Norge. Vi ser även att du är serviceinriktad, motiveras av ansvar, arbetar bra såväl självständigt som i team och har rätt inställning.

Arbetstid/Varaktighet
Konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till anställning om alla parter är nöjda.
Heltid (40h/v), 07-17, 07-15:30 samt 08:30-17:00 (schemalagt veckovis).
Önskad start, så snart som möjligt.

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

Nyckelord: norska, kundservice, kundtjänst, customer service, customer support, Visma

Källa:

229 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten