In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till företag i norrort

Placera Personal Ab Stockholm

Företaget
Vår kund är ett stort globalt företag med kontor i flera länder. De har en stor bredd på sina produkter och bidrar till global utveckling genom miljöskydd, företagsansvar, ekonomiska framsteg samt socialt ansvar. Med effektivisering och automatisering så hjälper vårt kundföretag personer och företag över hela världen.

Tjänsten
Till vårt trevliga kundföretag i Sollentuna söker vi nu en norsktalande kundservicemedarbetare till ett familjärt och positivt team på ca 12 personer. I arbetsuppgifterna ingår kundservice gällande företagets produkter, både via telefon och mail. Det ingår även orderhantering, reklamationer och interna kontaktytor. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 1 år med möjlighet till förlängning och du anställs av Placera Personal och arbetar som konsult på vårt kundföretag. Arbetstiderna är 8.00-16-30 (heltidstjänst). Start, omgående enligt överenskommelse. Kundföretaget kommer under första halvan av nästa år att flytta till nya lokaler nära Solna.

Arbetsuppgifter
Du kommer bland annat arbeta med:
  • Registrering av elektroniska och manuella beställningar
  • Uppföljning av beställningar, e-post och telefon
  • Reklamationshantering
  • Samarbete och kontakt med kolleger i andra stödfunktioner och säljorganisationer
  • Kundkontakt via telefon, e-post eller andra medier
Kvalifikationer
Vi ser följande kvalifikationer som lämpliga för tjänsten:
  • Tidigare erfarenhet inom kundservice
  • Norska flytande i tal och skrift
  • Flytande kunskaper i engelska och mycket goda kunskaper i svenska
  • Erfarenhet av affärssystemet SAP är meriterande
Personligt
För att passa i rollen hos vår kund ser vi att du är en person med positiv energi som alltid stöttar och hjälper till i arbetsgruppen när det behövs. Vidare är du serviceinriktad, motiveras av ansvar, arbetar bra såväl självständigt som i team och har rätt inställning.

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

Nyckelord: norska, kundservice, kundtjänst, customer service, customer support, SAP

Källa:

259 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten