In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Systemingenjör till världsledande bolag

Placeringsort - Karlskoga Örebro

BLH Nobel är ett världsledande företag inom processvägning och kraftmätning som konstruerar och levererar integrerade produkter och lösningar för flera olika marknader såsom fordonsindustri, offshore, process- och stålindustri.

Som system/utvecklingsingenjör arbetar du med trevliga kunder, engagerade kollegor och spännande produkter i ett väletablerat och offensivt företag! Du får arbeta inom en global koncern och har kontakt med andra ingenjörer inom och utanför Sverige.

Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos BLH Nobel.

Arbetsuppgifter

Som system/utvecklingsingenjör på BLH Nobels systemavdelning arbetar du tillsammans med säljare, utländska säljbolag, service och produktion. Huvuduppgiften är att utveckla mjukvara och underhålla olika typer av instrument som används tillsammans med våra lastceller för mätning av vikt och kraft. I arbetet ingår även att hantera systemordrar, behandla tekniska delen i offertförfrågningar och att besvara tekniska frågor från kunder eller organisationen. Du kommer även samarbeta tätt med utvecklingsavdelnings som finns i Karlskoga.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser gärna att du har en högskoleexamen inom elektronik eller programmering, alternativt en gymnasieingenjörsutbildning med flera års relevant arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att arbeta med instrument, datorer och mjukvara. Arbetet kräver initiativförmåga, struktur och god samarbetsförmåga. Kunskaper inom programmering är meriterande.

Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift.

Information och ansökan

Tjänsten är tillsvidare och urval sker löpande. Tillträde sker snarast efter överenskommelse. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Axäng på telefonnummer 079-340 54 42. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök och ansökan: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. Varmt välkommen med din ansökan.

Källa:

117 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten