In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Ekonomiassistent till kund i Halmstadregionen

Poolia Utomlands

Kan du din ekonomi, är flink i fingrarna och har ett analytiskt tänkande? Då är detta uppdrag något för dig. Till vår kund i Halmstadregionen söker vi nu en ekonomiassistent med önskad start omgående. Tjänsten är på konsultbasis och förväntas pågå under sex månader.

Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!

Om tjänsten

I din roll som ekonomiassistent kommer du att ha ett fokus på leverantörsreskontra, löpande redovisning samt bokslutsavstämningar. Vid behov hjälper du till med kundinbetalningar och kravrutiner. Du rapporterar till ekonomichef.

Vem är du?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och gärna har ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Du är van användare av Excel, har gärna arbetet i något större affärssystem samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du ansvarstagande och arbetar på ett strukturerat sätt där du har som mål att prestera i din arbetsroll. För att trivas i rollen har du förmågan att arbeta proaktivt och vara lösningsorienterad. Som person är du en positiv och prestigelös lagspelare som rycker in där det behövs.

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten