In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Har du erfarenhet av administrativt arbete? Vi söker administratörer, assistenter och...

Poolia Västmanland

Går du i tankar på att byta jobb eller söker nya utmaningar inom administration? Då har du hittat rätt annons!

Just nu ser vi ett ökat behov och en uppåtgående efterfrågan av administrativa tjänster i Västerås! Vi söker bland annat administratörer, administrativa assistenter och orderhanterare. Urval och intervjuer sker löpande, därför uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som administratör, administrativ assistent och orderhanterare arbetar du administrativt och i många fall i en stöttande roll.

Exempel på arbetsuppgifter för ovanstående tjänster är bland annat:
  • Ge intern och extern kundsupport
  • Arbeta med orderhantering
  • Organisera och samordna uppdrag och projekt
  • Ansvara för kalenderbokningar
  • Boka möten och föra protokoll
  • Koordinera resurser för ökad kundnöjdhet
Vem är du?

Vi önskar komma i kontakt med dig som har tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Som person är du en serviceinriktad problemlösare. Du har en god kommunikativ förmåga samt besitter goda kunskaper i svenska och engelska. Utöver detta tror vi att du är flexibel och har ett proaktivt arbetssätt.

Om verksamheten

Vi på Poolia erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du får möjligheten att utveckla både din kompetens och dig som person. Genom att söka tjänsten som Administratör öppnar du dörren för spännande uppdrag och nya kontaktnät. Missa inte chansen att bli en av våra eftertraktade konsulter.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Källa:

226 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten