In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

HR-assistent med erfarenhet av rekrytering till bolag i Eslöv

Poolia Hr Skåne

Om tjänsten

Har du erfarenhet av rekrytering och är redo för ett uppdrag som HR-assistent fram till augusti? Då kan detta vara tjänsten för dig! Du förväntas kunna starta omgående och arbeta fram till augusti. Har du planerat in semester? Då löser det sig, det viktiga är att den inte är innan midsommar. Vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina arbetsuppgifter som HR-assistent kommer i huvudsak vara att arbeta med rekryteringen av extrapersonal inför sommar och höst. Du kommer driva rekryteringsprocesserna av produktionspersonal, där du självständigt kommer skriva & publicera annonser, göra urval, boka intervjuer, intervjua och skriva kontrakt. Självklart får du stöttning när det behövs och kommer ha kollegor att fråga om tips och råd. Du kommer även arbeta med andra administrativa uppgifter inom HR. Företaget arbetar i systemet Agda.

Vem är du?

Du har en utbildning inom personal- och arbetslivsfrågor, eller liknande inriktning. Du behöver ha någon erfarenhet av rekrytering, då kommer kommer driva processerna själv. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Agda. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med rehabärenden.

Du är driven som person och tycker om att ha många uppgifter igång samtidigt. Du brinner för administrativa uppgifter, är strukturerad i ditt arbetssätt och ordning och reda är en självklarhet för dig. Som person är du flexibel och har lätt för att kommunicera med olika människor.

Om verksamheten

Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området - allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer - kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Källa:

117 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten