In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Inköpsassistent till stort energibolag!

Poolia Stockholm

Vi söker nu en tekniskt kunnig Inköpsassistent. Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående för att pågå under ett år. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Inköpsassistent kommer du att arbeta vid sidan av inköparen och assistera i administrativa uppgifter samt assistera ingenjörer och arbetsledare på plats. Utöver detta kommer du även hantera enklare inköp.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
  • Offertintagande inför kommande inköp
  • Skapa rekvisitioner för inköp
  • Efterkommande fakturering
  • Hantering av arbetsorder och arbete med tidssedlar
Vem är du?

För att lyckas i rollen som Inköpsassistent har du minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en god teknisk vana och kunskap om inköp relaterat till mekanik, hydraulik, el och automation. Vi tror även att du har goda kunskaper i MS Office-paketet.

Som person är du mycket flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Vi tror att du har en god kommunikativ förmåga och trivs i mötet med andra människor. Utöver detta har du även en god samarbetsförmåga och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Källa:

259 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten