In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Inköpskoordinator sökes till uppdrag hos global kund i Göteborg!

Poolia Göteborg

Vi söker just nu en Inköpskoordinator till en av våra globala kunder i Göteborg! Uppdraget förväntas starta senast 2019-02-04 för att pågå till 2019-12-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Inköpskoordinator kommer du planera, bistå, samordna och stödja inköpschefen och inköpsavdelningen med dagliga arbetsuppgifter. Denna position kommer ge dig en stor inblick i kärnan av företagets inköpsavdelning och en möjlighet att göra en skillnad i hur vi kommer att arbeta framöver.

Arbetsuppgifter
  • Bistå inköpsavdelningen och inköpschefen med planering.
  • Stödja, samordna och följa upp planer och aktiviteter för avdelningen
  • Koordinera och assistera vid ledningsgruppsmöten, samt aktivt medverka och bidra
  • Organisera dokumentations- och informationsdelningssystemen för inköpsorganisationen
  • Koordinera introduktion av nyanställda tillsammans med ansvarig chef, vilket bland annat innebär beställning av IT, telefoni etc.
  • Inköpsavtalshantering
  • Reseplanering, administration och stöd till inköpschefen
Vem är du?

Som person har förmågan att lyssna och förstå komplexa diskussioner och översätta detta i dokumentation och handlingar. Din kommunikationsförmåga kommer att vara den viktigaste framgångsfaktorn i detta jobb, samt vilja att lära och använda nya verktyg och processer. Du måste vara strukturerad med ett starkt kundfokus och en serviceinriktad attityd. Du tycker om lagarbete och bidrar med laganda. Du gillar att ta ansvar och interagera med människor på olika nivåer. Samtidigt är du självdrivande och har modet att utmana med ett resultatorienterat tankesätt.

Källa:

160 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten