In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Junior Art Specialist till Samsung i Stockholm!

Poolia Stockholm

Har du tidigare erfarenhet som Grafisk designer eller Art Director och är du en doer med ett positivt och lösningsorienterat sätt att arbeta? Då kan detta vara rollen för dig! Just nu söker vi nämligen en Junior Art Specialist för långsiktigt uppdrag hos Samsung i Kista, Stockholm! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå i sex månader, med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Junior Art Specialist kommer du tillhöra Consumer Electronics Marketing Team hos Samsung i Kista. CE-marknadsteamet vill ha en driven Art Specialist ombord för att hjälpa till att leverera starkt, konsumentorienterat innehåll över en rad olika plattformar. Denna möjlighet är en chans att bidra till att förbättra och stödja ett av de mest spännande marknadsområdena i branschen. Du får chansen att arbeta med både marknadsledande, etablerade TV- och ljudprodukter, samt premiumprodukter från hemmet. Vidare kommer du vara en del av ett helt underbart team av marknadsföringskollegor.

Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen som Junior Art Specialist söker vi dig med:
  • Några års erfarenhet som grafisk designer eller Art Director/Junior Art Specialist på en byrå, som frilansare eller som en del av ett in-house team,
  • Bevisad kreativ kapacitet i alla aspekter av design, från koncept till färdiga filer, presentationer och webbprojekt,
  • Erfarenhet av att styra koncept för fotografi, webb, PR och evenemang,
  • Erfarenhet av att utveckla koncept för sociala medier och digital marknadsföring
  • Erfarenhet inom Adobe Creative Suite (dvs. Indesign, Illustrator, Photoshop),
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, vad gäller både tal och skrift.
Som person söker vi dig som är en doer med ett positivt, lösningsorienterat tillvägagångssätt. Du älskar att designa, producera och anpassa innehåll samt är bra på att föra den röda tråden till all innehållsproduktion över divisionen. Vidare är du effektiv i ditt arbete, utan att förlora syn på detaljerna. Innehållet kommer att vara för både digitalt bruk likväl som innehåll för in-store sale. Du ska även trivas med att anpassa dig efter vad någon annan har skapat och samtidigt ha förmåga att utveckla nya tillgångar och koncept från början.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Källa:

116 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten