In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Projektkoordinator till internationellt bolag i Malmö!

Poolia Kontor Skåne

Om tjänsten

Vi söker en projektkoordinator till internationellt bolag i Malmö! Du förväntas kunna starta omgående och uppdraget varar i 6 månader, med stora möjligheter till förlängning. Vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att stötta projektledaren. Du kommer planera och organisera möten för projekgrupperna och andra personer som är involverade i projekten. Du kommer hjälpa till att ta fram underlag för att exempelvis förbereda rapporter att använda som stöd i resultatberäkning och utvärdering av projekten. Dessa rapporter görs bland annat i Word, Power Point samt Excel. Du kommer även deltaga i möten, sköta deltagarlistor, förbereda material till möten samt föra protokoll. Det kommer även ingå andra administrativa uppgifter som projektledaren kan behöva hjälp med.

Vem är du?

Du har minst två års erfarenhet av att arbeta med likande arbetsuppgifter, detta i ett internationellt bolag. Du har en bra baskunskap vad gäller projektmetodik och projektledning.

Du har ett strukturerat arbetssätt. Du är kommunikativ och tycker om att arbeta i team.

Du kommer arbeta från Malmö 3 dagar i veckan och 2 dagar i veckan kommer du vara på vårt kontor utanför Lund. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Källa:

117 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten