In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Medicinsk sekreterare

Poolia Life Science Göteborg

Snart är sommaren här! Förutom sol och bad kan det innebära en chans för dig som är medicinsk sekreterare att arbeta med journalhantering och digitalisering av skolhälsovårdsjournaler i Göteborg. Är du en flexibel person som gillar omväxling av miljö? Är du en självgående person som drivs av att arbeta individuellt? Om svaren är ja, kan det här vara ett konsultuppdrag för dig! Uppdraget sträcker sig över sommaren med chans till förlängning.

Om tjänsten

I rollen som medicinsk sekreterare kommer du att administrativt stötta skolsköterskemottagningar med hantering av skolhälsovårdsjournaler. Inom tjänsten kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:
  • Scanna och digitalisera skolhälsovårdsjournaler i datajournalsystemet ProReNata på flera skolor i Göteborg
  • Hantera pappersjournalerna
Omfattningen av uppdraget är 80-100% med utrymme för annan överenskommelse med verksamhetschef. Konsultuppdraget sträcker sig över sommaren, och kan vid behov komma att fortsätta in i hösten. Arbetet kommer att utföras på olika skolor i Göteborg, alla tillgängliga med kollektivtrafik.

Vem söker vi?

Vi söker dig med relevant utbildning samt med erfarenhet och kompetens inom området. Har du kunskap inom data och teknik är det meriterande. Det är också meriterande om du tidigare använt dig av datajournalsystemet ProReNata. Då rollen utgår från att du arbetar på egen hand ser vi att du är självgående och trygg i arbetsrollen. Vi tror också att du är en noggrann och effektiv person med förmågan av att vara flexibel i ditt arbete.

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Källa:

367 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten