In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Poolia söker dig som gillar service, försäljning och teknik!

Poolia Linköping Ab Östergötland

Trivs du med att dagligen prata med en mängd olika typer av människor och skulle vilja få chansen att ta steget ut till merförsäljningens värld och utvecklas inom service och försäljning? Har du dessutom ett tekniskt intresse så kan det här vara jobbet för dig!
Du blir anställd på Poolia och uthyrd till kund. I den här processen söker vi två medarbetare, med start omgående och det är uppdrag på minst 6 månader. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med:
  • Rådgivning och information till kunder via telefon, sociala medier, mail och besök
  • Besvara kundfrågor och ge teknisk rådgivning om bredband
  • Administration.
  • Försäljning i alla inkommande och utgående samtal
Vem är du?

Du bör ha erfarenhet från kundservice, god datorvana och god svenska i både tal och skrift. Vi ser det som ett stort plus om du arbetat i en roll där försäljning varit en del av arbetet och haft telefonen som ditt främsta arbetsverktyg. Det är också av vikt att du har ett tekniskt intresse. Som person har du lätt att lära då det är en bred kundservicetjänst med flera system och mycket att lära. Du har bra energi och har en nyfiken inställning till ditt arbete.

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Källa:

6 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten