In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Assistent till statlig myndighet

Poolia Office Professionals Stockholm

Har du flerårig erfarenhet av att arbeta på statlig myndighet och erfarenhet av att arbeta i W3D3? Vi söker nu två assistenter till statlig myndighet med placering i Solna. Tjänsterna är konsultuppdrag på heltid och förväntas starta mitten på maj för att pågå till september med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som assistent kommer du att vara ett administrativt stöd till enheterna och enhetscheferna. Du kommer att utföra administrativa uppgifter kring hantering av ärenden. Vidare kommer du att arbeta med administrativ samordning och ha flera parallella arbetsmoment.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Registrering och diarieföring
  • Expediering av beslut
  • Expediera remissvar
  • Fakturahantering och enklare inköp
  • Kalenderhantering
  • Lokal- och resebokning
  • Ta fram statistikunderlag
Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning som vår kund finner likvärdig. Du har minst tre års arbetslivserfarenhet som assistent och flerårig erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter på statlig myndighet. Du har erfarenhet av att arbeta i W3D3, fakturahanteringssystem samt goda kunskaper i Office programmen. Du har förmåga att uttrycka dig i svenska i både tal och skrift. För att lyckas i rollen krävs det att du är en strukturerad person som trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp och har förmågan att skapa goda relationer.

Om verksamheten

Liksom du är vi på Poolia specialister inom Administrativa tjänster, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i dessa roller. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat små och stora företag, organisationer och myndigheter. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Källa:

117 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten