In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Lönekonsult för långt uppdrag

Poolia Office Professionals Stockholm

Vi söker dig som brinner för lönearbete och som vill komma till en arbetsplats där du får känna att du verkligen tillför något med din kompetens. Vår kund är placerad i södra Stockholm och tjänsten är ett konsultuppdrag på inledningsvis 8 månader med möjlighet till rekrytering för rätt person. Uppdraget är med start omgående och vi hanterar urval och intervjuer löpande. Varmt välkommen med din ansökan idag!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära ansvar för hela löneprocessen och administration av löner inom både tjänstemanna- och arbetarsektorn för cirka 700 medarbetare. Du kommer i din konsultativa roll att se över rutiner och processer samt redogöra för utvecklings- och effektiviseringsförslag. Arbetsuppgifterna omfattar även personaladministration kring pension, försäkringar och förmåner, rapportering och avstämning kring löner och semester samt redovisning gentemot myndigheter. Vidare kommer du stötta och ge support till medarbetare och chefer kring lönerelaterade frågor samt säkerställa att uppdateringar och ändringar kring kollektivavtal och lagstiftning efterföljs.

Bakgrund

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet och ett starkt intresse för lönearbete. Du är väl insatt i och har dokumenterad erfarenhet av att ha ansvarat för hela löneprocessen. Vi ser gärna att du har utbildningsbakgrund inom området men det är inget krav. Har du tidigare haft personalansvar är det meriterande. Vidare har du lätt för att hantera system och tidigare erfarenhet från att ha arbetat i Agda och i Excel. Utöver svenska så kommunicerar du obehindrat på engelska, både muntligt och skriftligt.

Vi tror att du som söker är ansvarsfull, noggrann och målmedveten. Du har ett självgående arbetssätt och är van att organisera och strukturera arbetet. För att trivas i rollen har du ett starkt intresse för lön och brinner för att upprätthålla en kvalitetssäkrad och effektiv process samtidigt som du trivs i en händelserik miljö. Vidare så är du en trygg person som har lätt för se lösningar och kommunicera dina idéer.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Källa:

155 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten