In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Utbildningsadministratör till globalt bolag

Poolia Office Professionals Stockholm

Är du driven, gillar varierade arbetsdagar och har ett intresse för kompetensutveckling? Just nu söker vi efter en Utbildningsadministratör/koordinator till vår kund och deras Team som arbetar med Learning Administration. Tjänsten är ett konsultuppdrag på cirka 5 månader med start omgående och är på heltid med placering i Stockholm. Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i ett team om 5 personer där ni tillsammans arbetar specifikt med administration och koordinering som berör företagets kompetensförsörjning och utbildningsarbete. Rollen innebär varierade arbetsdagar där högt tempo och flexibilitet är i fokus. Vanliga arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:
  • Administrera utbildningar i kundens LMS, både lärarledda kurser och e-Learnings
  • Ta fram statistik med hjälp av kundens LMS
  • Praktiska arrangemang gällande utbildningar
  • Bidra med stöd och hjälp i kundens LMS för medarbetare, chefer och HR
  • Ha kontakt med både externa leverantörer och interna kollegor för att planera och delvis driva utbildningsinsatser.
Bakgrund

Vi tror att du som söker har relevant utbildning, så som Personalvetarexamen eller annan likvärdig utbildning. Alternativt att du har några års erfarenhet av att arbeta med utbildningsadministration i en större organisation. Du har en väldigt god administrativ erfarenhet, har god prioriteringsförmåga och kan leverera effektivt med bibehållen kvalité. Du är flytande i både svenska och engelska när det gäller såväl skrift som tal. Du har även goda kunskaper i Office-paketet och har lätt för system. Vi ser gärna att tidigare har jobbat i ett LMS. Som person är du driven och trivs när den ena arbetsdagen inte är den andra lik. Du bör vara serviceinriktad, flexibel och noggrann. Vi tror även att du gillar att ta stort eget ansvar samtidigt som du trivs med att jobba i team.

Har du erfarenhet av att ha arbetat i Cornerstone är det mycket meriterande.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Källa:

268 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten