In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Utbildningsadministratör till myndighet

Poolia Office Professionals Stockholm

Är du en van administratör som är tillgänglig för en ny möjlighet? Vi söker dig som vill arbeta på en av våra myndigheter i en bred roll inom administration och planering. Tjänsten passar dig med tidigare erfarenhet inom HR-administration, utbildningsadministration eller gedigen administrationsvana. Du kommer att arbeta som konsult på heltid under minst 8 månader, med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka in din ansökan!

Om tjänsten

Myndigheten har en omfattande intern utbildningsverksamhet och arbetar med varierat lärande med inslag av interaktiv utbildning. Utbildningsfunktionen, som ingår i HR-enheten, arbetar för att identifiera och möta verksamhetens kunskapsbehov och skapa strukturer som stöder lärande i vardagen. HR-enheten är en del av huvudkontoret och är placerat i centrala Stockholm. Som administratör inom utbildningsfunktionen är du ofta ansiktet utåt för utbildningsverksamheten och du har en viktig roll i att bidra till en effektiv utbildningsverksamhet av hög kvalitet.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du ansvarar för att planera och genomföra administrationen kring myndighetens utbildningar och i dina dagliga uppgifter ingår löpande kontakt med deltagare, kursledare samt externa leverantörer. Du hanterar bland annat utbildningsplanen, utbildningsmaterial och lokalbokningar samt ansvarar för att allt praktiskt fungerar före, under och efter utbildningar. Du administrerar utbildningar och arbetar i myndighetens LMS, KompetensPortalen.

Vem är du?

Du som söker uppfyller minst följande krav:
  • Minst tre års erfarenhet av administrativt arbete
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet och dokumenterad vana att snabbt lära dig och behärska nya IT-system
  • Mycket god förmåga att formulera dig i tal och skrift
Meriterande krav:
  • Erfarenhet av arbete med utbildnings- eller HR-administration
  • Erfarenhet från rättsväsendet eller annan statlig myndighet
  • Erfarenhet av ett eller flera Learning Management Systems (LMS)
Vi söker dig som drivs av att ge god service, är prestigelös och problemlösande. Som person är du ansvarstagande och driven. Du har mycket god förmåga att skapa struktur och effektivitet i ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera med andra och en mycket god förmåga att samarbeta i team samt skapa och upprätthålla goda relationer.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Källa:

245 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten