In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Project Manager inom inköp till global fordonskund i Göteborg!

Poolia Göteborg

Till spännande och välkänd fordonskund i Göteborg söker vi just nu en Project Manager inom inköp till längre konsultuppdrag! Uppdraget förväntas starta i början av februari för att pågå till sista december. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Project Manager för inköp kommer du att övervaka inköpsverksamheten, såsom leverantörsval, verktygsinvesteringar och kvalitetssäkring (APQP) i produktutvecklingsprojekt och andra tvärfunktionella projekt. Detta innefattar bland annat följande ansvarsområden:
  • Planera, kontrollera och rapportera inköpsaktiviteter i enlighet med beslutfattande utvecklingsprocesser
  • Rapportera avvikelser till projektplanen och utveckla återhämtningsplaner med intressenter
  • Regelbundet kommunicera projektstatus med köpare och leverantörskvalitetsingenjörer
  • Konsolidera verktygsinvesteringar för projekten
  • Arbeta i enlighet med befintliga verktyg och processer och bidra till ytterligare förbättring av processeffektiviteten
Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen som Project Manager inom inköp söker vi dig med:
  • Universitetsexamen inom ekonomi-, teknik- eller relaterat område
  • Minst två års erfarenhet från projektledning eller från arbete hos en inköps-/produktutvecklingsavdelning
  • Grundläggande teknisk kunskap - förmåga att förstå teckningar och ingenjörsordförråd
  • God förståelse för projektledning och produktutvecklingsprojekt
  • Flytande kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Som person är du en stark lagspelare med förmåga att ta egna initiativ i ditt arbete. Du arbetar proaktivt med förmåga att prioritera i en rörlig miljö och trivs med att arbeta i en global organisation. Vi ser att du har starka kommunikationsfärdigheter där du kan samarbeta och kommunicera med kollegor på olika nivåer inom företaget. Vidare har du förmågan att coacha och leda i en utmanande arbetsmiljö.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Källa:

161 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten