In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Rekrytering av vikarierande ekonomiassistent till Tierpsbyggen

Poolia Uppsala

Tycker du att redovisning är roligt och stimulerande? Vill du utvecklas i rollen som ekonomiassistent och arbeta i ett glatt gäng på ett företag med högt i tak? Då är du rätt person för den här tjänsten! För Tierpsbyggens räkning söker vi nu en driven och strukturerad ekonomiassistent för ett vikariat på c:a 1 år, med möjligheter till förlängning. Tjänsten beräknas starta i mitten av september. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som vikarierande ekonomiassistent hos Tierpsbyggen kommer du att vara en del av deras ekonomiavdelning som idag består av 6 personer. Du kommer i rollen främst att arbeta med:
  • leverantörsreskontra
  • scanning
  • bokföring
  • fakturering
  • in- och utbetalningar
  • hyresavisering
  • delaktig i avstämnings- och bokslutsarbetet
  • viss inkassohantering
I tjänsten ingår även en del administration, stöd i ekonomiska frågor till andra avdelningar samt systemunderhåll och delaktigt i diverse effektivitetsprojekt.

Vem är du?

För rollen som ekonomiassistent söker vi dig som är minst gymnasieekonom eller motsvarande och har ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i redovisning och vana av att arbeta med Officepaketet.

Som person är du noggrann, strukturerad, flexibel och driven. Du är öppen, har god kommunikativförmåga och trivs att arbeta i ett glatt och inspirerande gäng.

Om verksamheten

Tierpsbyggen är ett kommunägt bostadföretag. I över fem decennier har Tierpsbyggen varit verksamma med att bygga och förvalta bostäder åt kommunens invånare. Vi förvaltar cirka 1 800 bostäder fördelade på 11 orter samt 35 742 kvm lokalyta. Knappt hälften av bostadslägenheterna finns i Tierp där också bolagets huvudkontor ligger.

För närvarande är 120 personer anställda i bolaget som t ex arbetar med uthyrning, fastighetsskötsel, driftsfrågor, lokalvård, byggnationer, underhåll och administration.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Källa:

196 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten